Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pro vagy kontra? Egyetértesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pro vagy kontra? Egyetértesz velem abban, ha egy harmonikus párkapcsolatot szeretnél kialakítani/fenntartani, akkor nem csak elfogadni kell a másik hibáit, hanem szeretni is?

Figyelt kérdés
kor, nem kéretik! :)
2015. júl. 29. 22:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hibakat sosem kell szeretni es elfogadni sem, de lehet hozza alkalmazkodni, lehet rola beszelni, lehet rajta valtoztani is ha kell.
2015. júl. 30. 06:01
 12/15 Költőnő? ***** válasza:
nem kell szeressem a másik hibáit, van h falra mászom tőle néha, de elfogadom és őt szeretem. Nyilván nekem is vannak hibáim, de azon vagyunk, h együtt és külön is fejlődjünk emberileg, hogy magunknak és egymásnak is jobbak legyünk.
2015. júl. 30. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem a hibáit kell szeretni, hanem az egyént a hibáival együtt. Ez két különböző dolog. 40/N.
2015. júl. 30. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy kellő önismerettel tisztázni tudom magammal, hogy mi az, ami igazán fontos számomra, és mi az, ami kevésbé.

Ha az igazán fontos tényezők megvannak (és ebben az esetben lehetnek a "hibák" is erények), akkor a számomra jelentéktelen apróságok felett egyszerűen elsiklom, nem zavarnak különösebben, vagy éppenséggel még "aranyosnak" is tartom, ha az embert szeretem.

Vannak hibák, amiket képtelen lennék tolerálni, de olyannal össze sem tudnék jönni, akikben ezeket érzem.

Tény, hogy a páromnak van egy csomó olyan tulajdonsága, ami mások szemében esetleg furcsa, vagy idegesítő lehet, de nekem ezekkel nincs bajom, én szeretem benne. Van olyan "hibája", amit kimondottan vonzónak tartok.

2015. júl. 30. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Van olyan hiba, amit nem birok megszokni. Neki is van olyan bennem, amit átváltoztatna. Nem lehetünk egyformák, de nem lesz kellemes együtt élés ha nem formálódunk valamennyire egymáshoz ha nincs kompromisszum. Mert ha a hibákat is szeretjük, azt nem tekintjük hibának és akkor minden tökéletes! Na olyan nincs...

24L

2015. júl. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!