Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem jó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem jó a csók a barátommal?

Figyelt kérdés
Segítsetek!:S
2010. márc. 6. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
tanítsd
2010. márc. 6. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Vezesd rá, szavakkal vagy szavak nélkül [utóbbi jobb módszer!].
2010. márc. 6. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondd el neki! Ha szeret nem kapja fel ezen a vizet. Ha felkapja...hagyd el
2010. márc. 6. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért nem jó? Büdös a szája? Vagy túl nyálas?

Vagy mi?

2010. márc. 6. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki, hogy mit csinál rosszul, hogy tudjon rajta változtatni, és taníthatod is, mint itt előttem felvetették. Egy párkapcsolat arról (is) szól, hogy őszintén megbeszélitek egymással a problémáitokat, és nem egyből vadidegenektől kérsz tanácsot, ha valami nincs rendben.
2010. márc. 6. 23:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy érzem velem van baj..:S Mert minden stimmel csak én érzem magamat kellemetlenül..De nem tudom mért:O
2010. márc. 6. 23:59
 7/7 anonim válasza:

Sztem akkor azon kellene elgondolkodni h miért érzed magad kellemetlenül!

Előfurdult már velem is...az előző barátommal minden klappolt,még a szex is,de ha csókról volt szó azt vhogy kerültem...és mint utólag visszagondolva kiderült nem volt ez már szerelem...a szex is csak megszokásból ment...lehet hülyén hangzik,de nekem egy csók többet jelent mint a szex?!...ez van:)

Azóta új pasim van...szerelem a köbön...és a csókók?...gond egy szál sem...minden fantasztikus:)

Tudom most sokan megvetnek,de csak őszintén válaszoltam!

2010. márc. 7. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!