Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet, undorodik talán?
A barátommal már több mint egy éve vagyunk együtt. Elég hullámvölgyes volt ez az egy év. De ebbe részletesen nem akarok belemenni,esetleg ha valaki kíváncsi privátba megírom.
Egy probléma a sok közül, mint pl az ,hogy nem csókol meg. A kapcsolatunk elején ment a dolog, de aztán Ő leszokott róla, természetesen rákérdeztem ,hogy miért nem ? Erre egyszer az volt a válasza, hogy bajszos vagyok és én szúrom őt. Ez egyrészt nagyon rosszul esett, másrészt minden lánynak vannak szőrpihéi , főleg ,hogy én szerencsére egyáltalán nem is vagyok erős szőrzetű. Másrészt ,senki se tette még szóvá. És így annyira eltűnt az életünkből hogy, sex közben sem. Ami mondhatunk másik problémának a sok közül hogy , ezt nem is lehetne szeretkezésnek hívni, csak dogunk. Aztán kénytelen voltam elfogadni, de mivel nekem hiányzik ez az alapvető gesztus , így még egyszer rákérdeztem, hogy mi az oka annak, hogy nem csókol meg, erre teljesen eltérő választ adott mint azelőtt, azt mondta, hogy azért mert Ő már nem tini 16 éves ,hogy folyton egymás szájában legyünk... de a poén az hogy még szájra puszit se ad, max akkor ha találkozunk és ha elbúcsúzunk . Nem tudom mi az a dolog amiért ennyire nem igényli ? Sajnos én már nem tudok ésszerű választ adni erre.
A párom 24éves, én pedig 22.
Utolsó, ne keverd a sz.rt, azért mert téged megcsaltak, nem biztos, hogy a kérdezővel is ez a helyzet. Szemét, és aljas dolog ilyen választ adni!
Kérdező, biztos szeret még a párod, de a férfiaknál ez úgy van, hogy a szerelem, hódítás korai szakaszában működik ez, amikor még a "becserkészési" folyamat tart.
Én is észrevettem sok barátnőmön ezt, hogy igénylik ugyanígy a csókot, és néha elég zavaró volt már ez nekem, de persze, tudom a nők másként működnek, és persze, hogy megtesz ilyenkor mindent az ember.
Az is lehet, valami sértődöttség van a párodban, és nem beszél róla, és így büntet. Beszélni kell, hidd el, szeret téged, csak nem jó a kommunikáció.
Csak ügyesen!
En is epilslom az arcom a kis szoke szorok miatt. Kulonben szoke pihe bajszom lenne.
Amugy meg a baratod feltunoen nem szeret es lefokozott szeretove. Rugd ki! A bajszod meg fuggetlenul tole szedd le. Azt n em szeretik a pasik. Ezt en is tapasztaltam.
nálunk is hasonló a dolog elején sok csók volt most a találkozásnál szájrapuszi a max
én egyáltalán nem igénylem amíg ez volt a legtöbb amit ki lehetett hozni a kapcsolatból addig jobb volt mint a semmi
de mióta szex is van ez nagy visszalépés nekem és nem is erőltetem a dolgot
ez olyan nekem mintha vennék egy Ferrarit de azért hobbiból továbbra is Trabanttal járnék legtöbbször, tök hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!