Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legjobb barátnőm állandóan késik, nem is keveset,20-30 perceket! Ötletek arra, hogy tudnám erről leszoktatni?
Nem nyilas véletlenül? :D Sztem akkor késs még többet..
De az gáz h nem is szól h nincs kedve és emiatt még otthon ül! Sértődj meg rá és ne hívd és mondd h csak akkor találkozol vele ha legközelebb legalább szól, ez a minimum!
Csináld te is ezt vele, hogy ő várjon rád. Vagy eleve később menj.
Az én barátnőm akkor is késett minden nap minimum 20-40 percet, ha iskola volt! Volt, hogy másfél órát is késett. Amikor meg hozzám jött délután akkor 4 órát, négyet!
Majdnem megfojtottam. Volt, hogy bocsánatot kért szóban, egy rövid mondattal, de ennyi. Ha el sem jött a talikra ő se küldött egy sms-t sem.
Elég furcsa, mert amúgy tényleg jó barátnők voltunk és nem csak unaloműzésből barátkozott velem. Egyszerűen ilyen, ő nem direkt csinálta.
Nálam az vált be, hogy megbeszéltük, hogy egészkor találkozunk akkor odamentem 25re. Ő 35re odaért. Én meg mondtam, hogy azóta vártam rá :DDDD
Vagy egyszerűen küldj egy sms-t, hogy elmész mert nem tudsz rá tovább várni, sajnálod. Idővel majd észreveszi magát és máskor nem késik el, ha mindig otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!