Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu, de azt hiszem alacsonyabb mint en. Hogy kerdezzek ra?
Sírok...
181 cm vagyok, egy másik kérdésnél már írtam. Összesen KETTŐ pasi volt az életemben, aki magasabb volt nálam. Egy nálam 3 cm-el alacsonyabb férfinak szültem gyerekeket, akik nem lettek defektesek, egyik lábuk se rövidebb a másiknál, sőt, szerintem gyönyörűek... :)
Komolyan, mi múlik azon a pár centin? És mi van akkor, ha ő a magasabb, összejöttök, és kiderül valami más, "szörnyűséges" probléma nála...? (Pl. hogy van egy hitler-formájú anyajegy a fenekén...) Akkor is elmenekülsz? Voltál már valaha szerelmes? Nem hiszem...
Mit szólnál, ha egy pasi azért nem randizna veled, mert mondjuk a mellkörfogatod nincs 80 cm? Tényleg ennyire felszínesek vagytok...? :(
11
Tényleg ennyire felszínesek.
Nem vagyok felszines..
Egyszeruen engem ez zavar, talan azert mert utalom a magassagom..Nem nem menekulnek el, tudom hogy ez igy kulso szemmel nem ertheto
de az vagy
de az a röhej igazából, hogy pár centin rágódsz
mer hát ha tényeg arról lenne szó, hogy törpe a srác, de pár centi ide vagy oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!