Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a barátom, hogy a fejemet a víz alá kellene nyomni kicsit, hogy észhez térjek, miért mondja ezt?
Azért, mert egy barom.
Bocs, de ez az igasság. Oké, az más kérdés, hogy jobban kéne figyelni, hogy mit osztasz meg a fél világgal, de az, hogy egy vacak kép miatt eltöri az ajtót, az komoly mentális problémákra utal. Mi lesz a következő, ha egy kép miatt ajtót tört? Mi lesz, ha valami komolyabb dologban támad nézeteltérés? Nem az ajtót, hanem a nyakadat töri el?
1. A kandúrod egy igazi komplexusos barom.
2. A f.aszbuk nem a magyaroknak való, egyszerűen hülyék hozzá.
3. Végre véget ért ez a rohadt kánikula.
# 6
A 2. most önkritika volt? :D
ma 14:15
Pontosan. Mióta megvettem a win95-öt és beléptem az internetbe, azóta én is egyre hülyébb vagyok.
Aki megmondja, honnan idéztem, az kap egy ncore meghívót és egy 8 tagú afgán családot ma éjszakára.
Sorry,de kit érdekel?
Esik az eső :D
Háát lehet h takarjátok magatokat de egy félmeztelen kép akkor sem facebokra való és is pipa lennék ha az asszony felrakná, mert a sok retardált ott csorgatja rá a nyálát és amúgy meg rib**ancos.
De a párod marhára agresszív, ami nem valami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!