Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm állandóan a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm állandóan a volt barátnőimről kérdez. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Nem csak engem faggat róluk de család tagokat és barátokat is.

Nem beszélek róluk és kész. Ez baj sok lánynak?

2015. júl. 26. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Noi megerzes...:D A valaszaid alapjan szegenykenek van felni valoja.
2015. júl. 27. 01:00
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves ,13 ? mert egy okos,felnőtt nő nem firtatja ezt a témát ...
2015. júl. 27. 06:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Hogy lehet "nem direkt" járni egyszerre két lánnyal? Azért ez komolyan érdekelne.

Nem korrekt és a legkevésbé sem tisztességes dolog megvezetni a másikat, vagy szándékosan titkolózni előtte, csak azért, mert úgy érzed, a barátnődnek nem tetszene az igazság. Ha 21 ex már nem fér bele a mostani kedvesed értékrendjébe, akkor jobb is, ha inkább még most az elején kiderül, hogy nem illetek össze. Felesleges egyikőtök idejét se húzd...

Személy szerint egyébként én nem a 21 barátnő miatt lennék kiakadva, hanem azon, hogy direkt titkolózol előttem, és én is gyanakodnék, hogy talán azért nem mondod el az igazat, mert vaj van a füled mögött... érthető, hogy ezek után a barátaidat és a családodat kérdezgeti, ha már egyszer tőled nem kap értelmes választ.

2015. júl. 27. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi is beszélünk ilyenekről barátommal, én kíváncsi vagyok, de ennyi :) Nem vagyok féltékeny, semmit nem kell mögé látni, egyszerűen csak érdekel róla minden, még az is, hogy milyenek voltak a barátnői.Néha le is csekkolom őket facebookon, én magam sem tudom, miért, mert tényleg nem vagyok féltékeny egyikre sem :D

Ne haragudj rá, inkább kérdezd meg, hogy miért érdekli.

2015. júl. 28. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha meg akarod tartani, akkor beszélj neki őszintén.

Érzi, hogy titkolózol, és hazudsz. Ezért kattant rá erre a témára annyira. Sosem fog leállni, max azt érheted el a titkolózással, hogy nem fog bízni benned, majd elhidegül, megcsal, és elhagy. De lehet, hogy ez csak 20 év házasság, és 2 gyerek, után fog bekövetkezni. Ahogy nálunk is történik.

2015. aug. 18. 00:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Na majd pont a vér szerinti családtagok fognak értelmes választ adni bizonyos kérdésekre na persze!?..! Azt nem értem, hogy itt jó néhányan miért háborgatják máris folyton a másik múltját, miért nem képesek azt ekfogadni. Ha ez az illető az én családtagjaimat kezdené el háborgatni, mert nekem nem hisz, nagyon hamar vége szakadna a dolognak, mert én előbb dobnám a csajt. Mégis hogy jön ő ahhoz, hogy mindjárt a családtagjaimat háborgassa ahelyett, hogy engem kérdezne.

Kedves Kérdező:! Te meg ne hagyd magad!

2018. jún. 24. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!