Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ez? 21L
Figyelt kérdés
A párom legjobb barátja egy olyan nő, akivel többször volt köztük intim kapcsolat még mielőtt összejöttünk, és ők most nagyon jóban vannak, elvileg nincs köztük semmi, megbízom a páromban. Mi most vagyunk 2,5 hónapja együtt, de azért ez nekem egy kicsit furcsa, ti hogy lennétek ezzel? Vagy ezt én fújom így fel?2015. júl. 25. 04:24
1/4 anonim válasza:
Nem igazán tetszene a dolog.Megfigyelném a kapcsolatukat.Ha a csajt helyezné előtérbe velem szemben,nem én lennék az első helyen,nem lenne tekintettel rám és össze-vissza találkoznának,a csaj előtt nem mutatná ki hogy mennyire fontos vagyok neki,azt érezném hogy másodhegedűs vagyok az egészben,akkor lepattannék.
2/4 anonim válasza:
Zavarna, eleve ne legyen nő a legjobb barátja, pláne ne olyan akivel volt is köztük valami.
Nőkkel maximum közelebbi haverság ami nem zavar.
3/4 anonim válasza:
2-es mi az ,h eleve ne legyen nő a barátja? Nem is értem...
Így hogy volt régebben köztük valami kifejezetten zavarna
4/4 anonim válasza:
Ha már megvolt neki, akkor megunta rég. Örülj neki hogy ex és nem egy olyan csaj akivel még nem szexelt és izgatja a fantáziáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!