Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hinni a facebooknak?
# 6/6 Időpont ma 12:17 - Véletlen. :-)
Nálam abszolút olyanokat is megjelenít, akik alig lépnek be, és olyanok is van, hogy ritkán jelennek meg, akikkel gyakran beszélgetek, vagy nagyon aktívak alapból.
Ez egy random generátor, semmi tevékenységet nem néz.
Ha sok a közös ismerősök, akkor azért is feldobhatja. Nekem van egy csaj (én is lány vagyok), akit kereséskor mindig első helyen hoz, mert valami véletlen folytán az ismerőseink jelentős része közös. A legjobb ebben az, hogy akik esetleg neki közelebbi ismerősök (közös képen látom őket), az nekem csak ilyen látásból típusú ismerős. (tehát ha találkozunk köszönünk, elcsevegünk és megyünk dolgunkra) Aki meg nekem közelebbi az neki látásból. Az egyetem-egyetemi bulik összefújták a kapcsolati hálónk, és emiatt rendszeresen látom a falam környékén, pedig csak az fb által ismerem a nevét, még csak nem is ismerősöm... :D
Tehát véletlen, ne magyarázz bele túl sokat, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!