Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ha megtudnátok, hogy a párotok nélkületek ment el a baráti társaságával nyaralni?
A párom eltitkolta előlem, hogy a haverjaival nyaralni megy a Horvát tengerpartra (a társaságban voltak párok is, nem csak férfiak). Azóta nem beszélek vele, nagyon megbántott. Én sosem lennék képes ilyet csinálni vele, és úgy érzem szakítanom kéne vele, de szeretem. Szerintetek mit kellene csinálnom?
29/N
Párkapcsolatban egy ekkora hazugságot, semmivel nem lehet kimagyarázni. Ahol meg magyarázkodni kell, régen rossz.
Nem volt annyi vér a pucájában, hogy eléd álljon és nyiltan közölje, nélküled akar nyaralni, hanem simám hazudik.
Lépés előre, hátra se nézz, egy percet se pazarolj rá.
Már kiírtad egyszer ezt a kérdést...
Semmit, gáz lenne, ha nem lenne őszinte a kapcsolatunk
velem is ez volt :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
azóta többször is kerestem de nemhogy nem veszi fel a telefont, vissza se hív
lehet nem is nekem kell már szakítani mert ő már rég szakított csak engem elfelejtett erről értesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!