Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy reagálnátok ha megtudn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok ha megtudnátok, hogy a párotok nélkületek ment el a baráti társaságával nyaralni?

Figyelt kérdés

A párom eltitkolta előlem, hogy a haverjaival nyaralni megy a Horvát tengerpartra (a társaságban voltak párok is, nem csak férfiak). Azóta nem beszélek vele, nagyon megbántott. Én sosem lennék képes ilyet csinálni vele, és úgy érzem szakítanom kéne vele, de szeretem. Szerintetek mit kellene csinálnom?

29/N

2015. júl. 21. 12:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%

Párkapcsolatban egy ekkora hazugságot, semmivel nem lehet kimagyarázni. Ahol meg magyarázkodni kell, régen rossz.

Nem volt annyi vér a pucájában, hogy eléd álljon és nyiltan közölje, nélküled akar nyaralni, hanem simám hazudik.

Lépés előre, hátra se nézz, egy percet se pazarolj rá.

2015. júl. 21. 14:15
 22/31 anonim ***** válasza:
29%
Én úgy gondolom, hogy nyomós oka lehetett a titkolózásra. Mielőtt szakítasz vele, próbáld meg tisztázni.
2015. júl. 21. 14:26
 23/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
39%
Elég szánalmas egy "pasid" van. Mert még ha megbeszéli veled, hogy bocs, de ez egy ilyen kanbuli vagy valami akkor tök rendben van, vagy ha olyan akkor elvisz. De így.. és hazudik is...
2015. júl. 21. 14:34
 24/31 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy nem akarta hogy ott is veszekedjünk, meg mivel nem vagyok túl feloldódott még a haverjai között ezért nem akarta hogy menjek.
2015. júl. 21. 14:41
 25/31 anonim ***** válasza:
26%
na hát akkor ezt kellet volna mondania amikor közli hogy nélküled szándékozik menni nyaralni, nem pedig azt hogy továbbképzésre megy!
2015. júl. 21. 14:44
 26/31 anonim ***** válasza:
26%
Azonnal dobnám.
2015. júl. 21. 14:50
 27/31 anonim ***** válasza:
19%

Már kiírtad egyszer ezt a kérdést...

Semmit, gáz lenne, ha nem lenne őszinte a kapcsolatunk

2015. júl. 21. 15:41
 28/31 anonim ***** válasza:
88%

velem is ez volt :(

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

azóta többször is kerestem de nemhogy nem veszi fel a telefont, vissza se hív

lehet nem is nekem kell már szakítani mert ő már rég szakított csak engem elfelejtett erről értesíteni

2015. júl. 21. 16:50
 29/31 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen igaza volt a csávódnak, én is ezt tettem volna; igaz ha már ott vagyok, dugtam volna egy jót.
2015. júl. 21. 17:00
 30/31 anonim ***** válasza:
Kamu kifogás, nem akar veled nyaralni most, máskor sem fog akarni veled nyaralni. Dobni kell mielőbb. Minél később teszed meg, annál jobban fog fájni neked ez a kapcsolat. Ha nem ejted, máskor ugyanígy meg fog bántani, sőt egyre többször, mert vérszemet kap. És meg is csal szerintem.
2015. júl. 21. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!