Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy esne ha azt mondaná a párotok rátok hogy "drabál állat"?

Figyelt kérdés
Igaz hogy nagydarab vagyok, 170 cm és 75 kg, na de azért mégis....elég rosszul esett. Mikor ezt mondtam neki, azt mondta hogy tudom hogy nem úgy értette, ne hisztizzek már. Tényleg én csinálok ebből nagy ügyet, vagy ez számotokra is nagyon sértő lenne?

2015. júl. 19. 13:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
most miért kellett 0 %-ra pontozni a válaszomat?
2015. júl. 19. 16:37
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom hány kg voltál de ha 20-at fogytál, az díjazandó. Amikor 20 kg plusz volt rakjtad a mosthoz képest nem szólét be iyleneket? Egyáltalán mért van veled, h a nem tolerálja ahogy kinézel? Én elküldtm volna ahhoz az x-hoz aki nem úgy néz ki "mint egy drabál állat".
2015. júl. 20. 11:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Te meg mondd neki, hogy kicsi a farka és nem is elég kemény. :-)
2015. júl. 20. 16:47
 24/24 anonim válasza:
Hát figyelj, ez helyzettől függ. Nem kell, hogy sértse az önbizalmad, attól még te szép vagy hogy ezt mondta. Vágj vissza valami hasonlóval.
2015. aug. 24. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!