Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha a párom időről időre felhozza a múltam?

Figyelt kérdés
Zavarja őt hogy nekem több kapcsolatom volt mint neki (neki előttem egy olyan lány volt az életében akivel lefeküdt, nekem viszont 4 komolyabb kapcsolatom volt). Hiába mondom neki hogy visszacsinálnám az egészet mert senki iránt nem éreztem úgy mint iránta, pár havonta szóba kerül a téma és volt már hogy majdnem emiatt elhagyott. Mondta hogy ez az ő hülye gondolkodása de mégis az én dolgaim okozzák.
2015. júl. 15. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Beteg. A múlt,azért múlt,mert elmúlt,és le van zárva. A jelennel kell foglalkozni,és a jövővel.
2015. júl. 15. 23:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam neki már többféleképp elmagyarázni ezt. Illetve bizonygattam is neki hogy hűséges vagyok és hogy nekem csak ő kell. Régen az egyik exemmel jóban voltam, de azért hogy ne fájjon a páromnak hogy tartjuk a kapcsolatot, már nem beszélünk egymással.
2015. júl. 15. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Akkor mondd neki, hogy lépjen tovább, mert neked ez a múltad és vagy elfogad így, vagy keressen mást. Féltékeny a múltadra, Te meg ne mondj olyat, hogy visszacsinálnád, annak semmi értelme, csak megerősíted benne a hülyeséget.

Nem fog változni, jobb, ha váltasz.

2015. júl. 15. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:

8 eve elek a mostani parommal es pont emiatt amikor valamelyikunk elkezdte volna meselni a multat, mindig leallitottuk egymast, hogy bocs de nem erdekel. Amit a multban csinaltal az a multbeli te voltal. Most meg most vagy. Engem ez erdekel aki most itt van nem az aki tizenhuszon akarhany eve ezt csinalt vagy azt csinalt.

Oke, mivel mar nalatok mindenki tud mindent nem tudsz mit csinalni, de en nem josolok tul sokat a mostaninak ha ennyire a multban el.

Nem kivanok SEMMI rosszat, de ha megis vege, akkor emlekezz ra legkozelebb, hogy felesleges a multat kiteregetni a jovendobeli parnak, mert az nem fog az itt es moston SEMMIT sem valtoztatni. Sot, inkabb art mint hasznal.

Nalunk peldaul tudja a parom hogy veszett zullott voltam 20as eveimben, de csak igy felszinesen beszeltunk rola, mert mondta is, hogy inkabb ne is meseljem a reszleteket mert csak feleslegesen feketitene a kepet rolam. Most tiszta vagyok, jozan eletu es ez szamit. Hogy hanyszor voltam reszeg/kabult akarmi az NEM szamit!

A parodnak a fejeben van valami elallitva es ha emiatt tonkremegy a kapcsolat inkabb orulj neki, hogy idoben megszabadultal tole.

2015. júl. 15. 23:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Mégis miért akarnád visszacsinálni? Ez is hozzájárult ahhoz, aki most vagy.. Ne akard visszacsinálni.. Még egy gondolat erejéig sem. Pláne nem az ő kedvéért, teljesen felesleges ilyeneket mondani.

Mérlegelj.. Én nem tudnám leélni így az életemet valakivel, hogy nem fogad el engem, folyton előhozza, hisztizik miatta, nem képes tovább lépni ezen.

Én sem bánok semmit, de a jövőmre akarok koncentrálni, nem pedig a múlton merengeni.

Épp emiatt megmondanám neki, hogy ha nem fejezi be és nem képes elfogadni ezt, akkor jobb ha elválnak útjaitok, mert ennek semmi értelme.

Tudom miről beszélek, nekem is volt ilyen exem. Le is qrvázott egy elborult pillanatában..én hülye még együtt voltam vele vagy 1 évig.. Egyszerűen nem volt képes feldolgozni, hogy már 2 sráccal előtte lefeküdtem..akik egyébként a barátaim voltak 6-8 hónapig. Az bezzeg sokkal szebb, hogy 2 hónapig együtt volt egy csajjal, megdugta, aztán vége lett.

Persze nem így akarta a dolgot, csak ilyen szerencsétlenül jött ki.

2015. júl. 15. 23:11
 6/11 Költőnő? ***** válasza:
múlt nélkül nincs jelen, jelen nélkül nincs jövő. Mit lehet vele tenni? Én azt tenném, h mehetne. A gondolkodásával együtt.
2015. júl. 15. 23:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért nem olyan durva a helyzet hogy pl havonta felhozná hanem eddigi kapcsolatunk során úgy kb 4 olyan este volt mikor ez szóba jött. Én magamtól semmit nem mondtam el neki a múltról, nem is akartam, ő kérdezte hogy kivel voltam együtt és hasonlók. Fordítva viszont engem kifejezetten érdekelt hogy ő hogy élte meg a másik kapcsolatát, mit tanult belőle stb. Ezen a problémán kívül viszont mi nagyon jól vagyunk együtt, szeretjük egymást és bízunk a másikban.
2015. júl. 15. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
5%
Szegény érzi a véget, téged négy bránert tett boldoggá, valszeg tudja hogy magas a mérce, viszont ô csak egy puncit kezelt elôtted, vagyis elég amatôr. Tudja hogy majd megunod és akkor vége a kapcsolatnak, mert keresel egy tapasztaltabatt. Egy két évet adok a dolognak.
2015. júl. 15. 23:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Elég negatív párod van. Inkább úgy kellene néznie, hogy te tapasztaltabb vagy, és már pontosan tudod, mi számodra a megfelelő. Aggódásra inkább neked lenne jogod, hiszen még nem próbált ki annyi nőt, hogy biztosan tudja, te vagy számára a megfelelő.
2015. júl. 15. 23:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor megint rákezdi vágd fejbe a szeneslapáttal, aztán meg zárd be a szekrénybe. És csak akkor engedd ki, ha megigérte hogy erről többet egy szót se, különben jön a szeneslapát.
2015. júl. 16. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!