Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már bunkó pasitok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már bunkó pasitok? Mit mondott/csinált? Akinek még nem volt, hogy csinálta?

Figyelt kérdés
Kort is légyszi:)
2010. márc. 4. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még soha... Nehezen kezelhető barátom már igen, vele bizony fel kellett venni a tempót, de soha nem bántott volna, vagy árult volna el (megcsalás stb.). Hogy hogy csináltam? Vannak elvárásaim, amikből tapottat sem engedek. Ha nem kapom meg a kellő szeretetet és figyelmet, akkor nem állok le az illetővel. Jó emberismerő is vagyok, lehet látni, hogyha valakivel valami nem stimmel. Én megóvom magam ezektől akkor is, ha nagyon vonzónak tűnnek.
2010. márc. 5. 12:25
 12/17 A kérdező kommentje:

12:25 nagyon helyes!

Amúgy a két srác, akik "árulják" magukat, hogy nem bunkók, esküdni mernék, hogy azok:D

Amúgy a nők tényleg nem szeretik a bunkókat, én ezt mindig csak pasik szájából hallottam, mint most is!

2010. márc. 5. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:

12.25 vagyok megint

Van egy srác, aki fél éve lohol utánam kisebb megszakításokkal, amikor éppen összejön az ex barátnőjével pár hétre... Állandóan siránkozik, hogy én nem hiszek benne, pedig mindent megtenne nekem, többet nem keres már (napersze) és majd jövök ha akarok. Aztán persze én nem keresem én minden kezdődik elölről.

És tudod, ez a pasi állati jól néz ki :D Másfél éve csorgatom rá a nyálam, de nem, nem vagyok hajlandó összeállni vele, mert bazi nagy koppanás lenne a vége. És ebben teljesen biztos vagyok, nem kétség tárgya ez a tény. Én tudom miért, de hosszú lenne leírni.

Szóval nekem csak az a tanácsom, hogy bármilyen vonzó is valaki, bármilyennek is képzeled el, vagy mutatja magát, te csak higyj a szemednek. Kíméld meg magad egy csalódástól...

2010. márc. 5. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
11:19 szinte túlságosan közel vagy hozzám...:D
2010. márc. 5. 16:27
 15/17 anonim válasza:
16:27 Akkor át is nézhetek hozzád holnap jólesz?:D lehet hogy még tetszenél is és akkor...:D
2010. márc. 5. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
höhö asse tom h h nézel ki meg h mi a neved..lehet h a rokonom vagy!!XD
2010. márc. 6. 12:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem volt még bunkó pasim, mert aki bunkó, azzal nem járok.
2012. aug. 23. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!