Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már bunkó pasitok? Mit mondott/csinált? Akinek még nem volt, hogy csinálta?
12:25 nagyon helyes!
Amúgy a két srác, akik "árulják" magukat, hogy nem bunkók, esküdni mernék, hogy azok:D
Amúgy a nők tényleg nem szeretik a bunkókat, én ezt mindig csak pasik szájából hallottam, mint most is!
12.25 vagyok megint
Van egy srác, aki fél éve lohol utánam kisebb megszakításokkal, amikor éppen összejön az ex barátnőjével pár hétre... Állandóan siránkozik, hogy én nem hiszek benne, pedig mindent megtenne nekem, többet nem keres már (napersze) és majd jövök ha akarok. Aztán persze én nem keresem én minden kezdődik elölről.
És tudod, ez a pasi állati jól néz ki :D Másfél éve csorgatom rá a nyálam, de nem, nem vagyok hajlandó összeállni vele, mert bazi nagy koppanás lenne a vége. És ebben teljesen biztos vagyok, nem kétség tárgya ez a tény. Én tudom miért, de hosszú lenne leírni.
Szóval nekem csak az a tanácsom, hogy bármilyen vonzó is valaki, bármilyennek is képzeled el, vagy mutatja magát, te csak higyj a szemednek. Kíméld meg magad egy csalódástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!