Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szüntessem meg a beteges féltékenységem?
A barátom nem is tud róla, mert nem mondom neki, nehogy kibírhatatlan legyek- én is tudom, hogy ez már nem normális.
Netről ismer egy lányt, aki folyton vicces dolgokat írogat neki meg hülyéskednek és mikor látom, hogy már megint írt az üzenőfalára, olyan iszonyatos féltékenység fog el, hogy hányingerem lesz :( Nem tudom, mit csináljak, a barátomban teljesen megbízom és nagyon szeretem őt, de sajnos ilyen vagyok. Sosem mondtam ezt el neki, mert tudom, hogy rossz, mikor az embert a másik levegőhöz jutni sem hagyja és ezt nem akarom vele csinálni, nem akarok feleslegesen hisztizni, meg korlátozni, mert az nagyon rossz dolog.
Viszont így meg ez bennem van folyamatosan és csak egyre rosszabb és mérgesedik el.
Mit tehetnék?
Még az előzőhöz hozzá tenném, hogy a vásárlás is sokban segít, növeli az önbizalmat. Csak ne vidd túlzásba, mert a pénztárcád bánhatja :) Ha én végképp elkeseredem, az mindig jól jön.
20/L (az előző hozzászóló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!