Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy egy srácnak tetszem-e?
Figyelt kérdés
van egy fiu aki nagyon aranyos és most épp barátok vagyunk de én azt szeretném ha ez több lenne de nem tudom h tetszem-e neki vagy hogyan tudnám felkelteni a figyelmét?!2010. márc. 4. 19:14
1/8 anonim válasza:
hat en fiu vagyok es nyers leszek. tehat adva vagy ugye te mint lany es egy him, vagyis a fiu. mondhatom ugyis, hogy Ö. vagy AZ. ha tetszel neki akkor Ö mar azt jelezte volna. lehet h mar jelezte is csak TE a nÖ, nem vetted eszre. en ha lany lennek kicsit kideritenem ezt. kurv@ egyszerü. remelem nem kell leirnom hogyan van annyi eszed h kitalalod.
örülÖk h segithettem. :)
2/8 anonim válasza:
hat en fiu vok, es nyers leszek kedves elso valaszolo
de tanulj meg írni!
Ám ha sasol téged iskolában vagy ilyenek tudni lehet...
3/8 anonim válasza:
Megkérdezed tőle,hogy nem akarna e többet mint barátságot.Szerintem ez elég direkt.Ha nem akarod ennyire drasztikusan,akkor fogd meg a kezét,lassan simítsd meg az arcát,közben nézz a szemébe,adj puszit neki többször is,ne csak amikor találkoztok,vagy amikor búcsúztok.Nézzetek meg egy filmet,és közben bújj oda hozzá.Éreztesd vele,hogy NŐBŐL vagy,vegye már észre.
6/8 anonim válasza:
Közérthetően és egyértelműen rákérdezel, hogy bejössz-e neki. Ennyi. Nem kell túl komplikálni, mert annak soha nincs jó vége.
7/8 anonim válasza:
hat azert ez nem igaz. en erre olyat mondanek csak ami ugyis felreerthetö. es csak magyarazkodni kene. szerintem jo romantikazni. a legjobb dolog. en imadok
8/8 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen!
a gond az h nem egy iskolába járunk
de azért majd próbálkozom!
Nagyon köszönöm mindenkinek aki megírta a véleményét!!
:)
2010. márc. 5. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!