Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mikor idegbetegebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor idegbetegebb a meggyanúsított fél egy párkapcsolatban? Akkor, ha alaptalanul vádolják, vagy ha nem, és azért ideges mert a másik fél rájött?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket, hogy a válaszotok után írjátok meg, hogy csak így gondoljátok, vagy pedig tapasztalatból írtátok azt amit.
2010. márc. 4. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Én tiszta szívből gyűlölöm az igazságtalanságot, és azt, hogy nem bíznak bennem, szóval én akkor vagyok agresszívabb.
2010. márc. 4. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Én mérgesebb lennék bűntudat nélkül.
2010. márc. 4. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: ha ok nélkül,igazságtalanul vádolnak,akkor iszonyatosan dühös vagyok! Ha meg rájöttek a hazugsáomra,akkor minek legyek ideges?
2010. márc. 4. 22:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a kommenteket. Jöhet még, ha valaki olvassa.
2010. márc. 4. 23:20
 5/7 anonim válasza:
Nekem a volt párom, olyankor amikor megkérdeztem, hogy van e másik nő az életében, higgadt volt és mondta h nincs. Viszont mikor félre lépett és rájöttem, akkor dühöngött, hogy hogy merem megvádolni... szóval én a fordítottját tapasztaltam... :D
2010. márc. 6. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha valami találó, sokkal jobban kiakadsz rajta, mert fáj az igazság. Szerintem. De nem tudom, hogy ez a megcsalás esetében is így van -e.

Egy példa: volt 1-2 éve egy incidensem egyik barátommal. Megharagudtam rá, és ezért legörényeztem. (Persze mindezt interneten, vagyis msnen személyes üzenetben írtam ki, szóval még abban sem lehetett biztos, hogy neki szántam.) Ezen olyan szinten felhúzta magát, hogy tiltott, törölt, aztán hónapokig nem állt velem szóba. S miért? Mert fojtogatónak érezte, találónak a kifejezést.

Ha én nem vagyok "p*csa", kinevetem azt, aki lep*csáz. Érted? De ha olyan tulajdonságomra mutatnak rá, amivel tisztában vagyok, akkor nagyon idegesíteni tud.

A megcsalásnál is így gondolom, ott az ellenkezőjére van példám:

félreértettem egy szituációt, és kérdőre vontam a páromat, hogy mégis hogy gondolta, mint gondolta azt a dolgot a másik lánnyal.

Ő pedig mosolyogva elmesélte, miről van szó, és hát tényleg... hülyét csináltam magamból. :D S ha ő vádolna meg engem azzal, hogy megcsalom, én is nevetnék egyet rajta, biztos nem akadnék ki.

Szóval nálam ez tapasztalat.

De ki tudja, másnál hogy van?

23L

2010. márc. 6. 15:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a kommentet...hát most akkor gondban vagyok, mert 2 táborra szakadtatok :)
2010. márc. 8. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!