Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire bizhatok meg benne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hothbarna kérdése:

Mennyire bizhatok meg benne? Van ilyen véletlen?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve ismerjük egymást és egy kényszerhelyzet miatt most külföldön dolgozik.Egy évbõl 6 hónapot kint van ,6-ot itthon. Eddig minden jól müködött.Nagyon szeretjük egymást és eddig megbiztam 100%-ra benne.De nem olyan rég kaptam egy üzenete amely egy más férfinak volt címezve ezzel a szöveggel"...kedvesem...jól éreztem magam veled és mind jobban és jobban szeretlek.....különösen a tegnap délután..." A párom rögtön tisztázni akarta a helyzetet ,felhívott és azt mondta ,hogy az egyik barárnõje kérte el a telefonját és ö irta az üzenetet.Kértem ,hogy ha ez így van akkor hadd beszéljek a barátnõjével,hogy igazolja ö az esetet.Sajnos még nem jött össze. Én mindenképp szeretném ,hogy igaza legyen,hogy tiszta, mert nagyon szeretem,de mit tegyek ha mégsem tudja ki igazolni magát? A válaszokat elõre is köszömöm.
2015. júl. 6. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Elsőre azt mondanám, hogy 1:1.000.000-hoz, de mivel még a barátnővel sem tudtál beszélni ezért kizárt, hogy igaz legyen. 6 hónap hosszú idő váltani kellene. Ő már megtette rég
2015. júl. 6. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sántít.. :/ Nem csodálkozom, hogy elszállt a bizalom. Beszéld meg vele, hogy tisztázzátok ezt az egészet, mert neked terhes már ez a sok külön tölött idő. Erre hátha belekezd az őszintébb beszédbe.
2015. júl. 6. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha a barátnője írta az sms-t és rögtön utána felhívott a párod, akkor még ott kellett volna lennie a barátnőjének, hogy tudja igazolni. Nem hinnék neki.
2015. júl. 6. 09:27
 4/5 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Nagyon szereted mi? Látom, mert nem tudsz ésszerűen gondolkozni. Ennél egyértelműbb helyzet már csak az lenne, ha bemutatná neked: "Vele kefélek"
2015. júl. 6. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Remélem tudod, hogy kamuzott. 6 hónap no szex, persze... a férfiak arról hiresek. De ekkora lúzert, hogy nem törli az üzenetet...
2015. júl. 6. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!