Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnád hogy van a Párodnak valakije, Te irnál neki? Felvennéd vele a kapcsolatot?
Most légyszi ne térjünk ki arra hogy a Pasi szemét,meg hogy Én egyböl elhagynám...stb
Mert ez igy is van!:S Légyszi a konkrét kérdésre konkrét választ irjatok!!!
Én azt hiszem nem irnánk.Nem süllyednénk le arra a szintre.Mert elsösorban a férfi vagyis Ö a hibás.Mert ketten áll a vásár.Csak szivem szerint úgy beolvasnánk az olyan nöknek akik ezt csinálják.Hogy az "asszonyt" szidják hogy egy szemét stb mikor Ök pláne azok.Mert a feleség max abba hibás hoyg az ilyen faszit nem rúgták még ki.Barátnömröl lenne szó.Férjének van valakije valószinü.És hát a nö mindenhol szidja.
ha csúnyán csinálja és egy geringtelen féreg (azon túl, hogy csal), én tönkretenném a nőjét, hogy a pasim dobja, aztán a pasim tenném tönkre, majd természetes dobnám.
szép estét, písz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!