Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szentetek mit tegyek?
Van egy lány tök jól elvagyunk 2008ban szinte az egész nyarat eggyüt töltöttük és belezúgtam ...
kettesben tölthettünk volna egy egész délutánt mert ugy jött a hejzet de közös ismerősünk közbe vágott...
aztán egy este sms-ben elmondtam hogy szeretem ... deő le se szart ,aztán őszel került a suliban... eltelt másfél év már megint jó barátok vagyunk de nekem még mindig be jön... nem tom elmondjam -e neki mert félek az ujabb csalódástól (ráadásul csatlakozott a suli legnagyobb p*csályának seggnyaló bandájához...) 15/F
hát ahogy így leírtad, nem valószinű, hogy barátságon kívül mást is szeretne tőled... ha ugy érzed, hogy megéri kockáztatni akkor tedd azt ;) nagyon sok esélyed nincs, de ahogy leírtad nagyon nagy vesztenivalód sem ...
p*csálya amugy pontos j ;)
Szia!
Én elgondolkodtam anno, hogy mit nyerhetek, és mit veszíthetek...
Te mit nyernél?
De mit veszíthetsz?
Ő most menőzik. A társaság pedig nagyon befolyásolja az embereket. Ha a mostani baráti köre nem kedvel téged, akkor nem igen van esélyed.
Ha pedig nem látod rajta, hogy ő is szeretne tőled valamit, akkor pedig lehet jobban jársz ha a szíved véded..
De ez az én logikám. Te élsz ott :)
Dönts okosan:)
egyetlen esélyed lehet h elkezdesz picit bunkóskodni vele de igazából sehogy sincs sok esélyed, próbáld meg objektívan figyelni a csajt mert mert nem véletlenül mondják h a szerelem vak valószínüleg ha jobban megnézed nem is fog tetszeni (a píícsásságból gondolom) ha még így is tetszik akkor esetleg gondolj rá mint csak barát és legyetek is azok ha meg nem akkor nevetve fogod elküldeni
sok sikert 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!