Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel rendelkezo nokhoz szol a kerdesem elsosorban ?
Megismertem egy lanyt 2013.01.01. Tudtam van kisfia.. tobb honapig beszelgettunk.. egyszer meg is csokolt.. de volt kozzunk 300km munkam miatt.. nyilvanvaloan nem akartam "szivatni", ugye gyerek.. es ugy valahogy kimaradt en reszemrol h irjak szegenyek.. o meg 3 honap utan is felem erdeklodott.. mar elso nap mondtam neki hogy imadom es ez igy van azota is jobban mint barkit.. iden aprilisban ujra talalkoztunk.. lattam szemebe ugyan azt amit regen.. o is imad tudom.. erzem.. latom.. szoval dontottem.. otthagytam munkam.. otthagytam azt az eletem.. kozelbekotoztem.. aprilis ota "lihegek" amit meg o nem tud de nem is akarom fejehez vagni hogy allmaim melojat hogytam ott amire mar tobb mint 1 eve gyurtam.. asztis lemondram.. illetve egy osztrak cegnek is nemet jeleztem... de nemerdekel ez az egyesz..
nemakaram sietni kapkodni.. lassa turelmes vagyok...
csak megoleltem meg puszi.. vartam hogy o dontsoN mikor..
ez tegnap este meg is volt..
megcsokolt.. megint.. ő..
a "felhok kozt szarnyaltam"
nagyon boldog voltam..
a kisfiaval is jol elvoltunk aki 4 es fel eves.. lego.. tranbulin.. minden..
de..
masnap az vart hogy
ne rohanjak
mert kisfia megsertodott ra..
es emiatt haragudott magara..
jo persze vegyek vissza..
legalabb latja h fontosak nekem..
valami tanacs hogy esetleg bevagodjak jobban a kisfounal?
Nincs gyerekem.. nemnagyon tudom hogy viselkedjek.. eleve felek hogy megfeleljek.. valami tanacs esetleg jolesne..
mert onbizalmam nem maradt....
lehet nemvoltam helyeken vilagos..
probaltam ertheto lenni
"Gyerekkel rendelkezo nokhoz szol a kerdesem elsosorban ?"
Én ugyan nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!