Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 kérdés egyben. Lássuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 kérdés egyben. Lássuk a medve nedvét, dobjuk fel a kis lompos kedvét! Hmm?

Figyelt kérdés

Első kérdés: ha valaki szerelmes... miért tesz őrült dolgokat? miért tesz olyat, amit általában nem tenne meg? Magam példájából kiindulva ez kegyetlen dolog.

Második kérdés: ha van egy lány, akivel sokat beszélgetünk neten, élőben csak köszönni szoktunk egymásnak, mert nagyon sok barátnőjével van, és nem tudom, hogy hogy álljak oda eléjük, hogy beszélgetni szeretnék a lánnyal, kettesben?

2010. márc. 2. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Első kérdésedre a választ nem tudom .. talán felszabadulabbt, boldog, és bármit meg tud tenni, ha a barátnőjéről van szó, akkor evidens hogy miért :)

Másodikra pedig.. gondolom nem akarsz odamenni hozzá, amikor ott vannak a barátnői.. ha neten sokat beszélek, akkor egyszer köszönj el tőle úgy, hogy akkor majd holnap beszélünk, vagy kapd el egyszer folyósón, amikor egyedül van.. ha ilyen nem nagyon van akkor beszéld meg vele neten, hogy másnap elmehetnétek vhova, vaaaagy.. próbálj közös ismerősökön keresztül .. barátnőit nem ismered? HÁny éves vagy? 17/L

2010. márc. 2. 13:54
 2/11 anonim ***** válasza:
ühm bocsi, nem is írtad hogy suliban .. folyósós részt akkor visszavonom.. :)
2010. márc. 2. 13:54
 3/11 A kérdező kommentje:

nna akkor jöjjön a második:

az a baj, hogy nem egy suliba járunk. csak a megállóban szoktunk találkozni, de ott meg nyüzsögnek a barátnőivel.

2010. márc. 2. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
hát figyelj, akkor kérdezd meg tőle, hogy nincs e kedve beülni reggel suli előtt egy kévére/teára veled, kicsit beszélgetni :) előző voltam.. :)
2010. márc. 2. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Az első kérdésre a válasz talán az, hogy azért mert akkor jobban az érzelmei irányítják.

Igazából nem mondhatom biztosra, én pontosan ugyanúgy viselkedem szerelmesen, mint nem. Mindig megélem az érzéseimet és a pillanatban vagyok, felszabadultan.

Valószínűleg a boldogság is egy faktor. Ha boldogabb vagy, magabiztos leszel, és őrültebb dolgokra vállalkozol.

De könnyen lehet, hogy túlegyszerűsítem, és nincs ilyen egyértelmű recept!

A második kérdésre pedig nagyon egyszerű a válasz:

Két út van: direktben mész, vagy indirekt.

Kezdem az utóbbival. Indirekt megközelítés, azaz nem kapásból elhívod. Előbb beszálsz egy kicsit a társaság beszélgetésébe, funolsz velük. Épülj be! Ha már elfogadtak szerves részeként, akkor simán előjöhetsz a kérdéssel (azaz váltasz direktbe), amit a következő bekezdésben részletezek.

A második út a direkt. Nem kertelsz, odalépsz egy félmosollyal a szádon, és jól hallhatóan, határozott testbeszéddel megkérdezed a barátnőktől:

"Csajok rá meritek bízni egy ilyen baltás gyilkosra a barátnőtöket (közben széthúzod a mosolyt és magadra mutatsz), mint én? Csak egy pillanat az egész és máris visszaadom őt."

Persze erre nem lehet nemet mondani (csak ha valamit nagyon elrontottál), hisz egy pillanat senkinek nem árthat. Te meg szépen izolálod, azaz elkülöníted a társaságtól (fogd meg a kezét és húzd arrébb, amíg ottmarad, a barátnői simán elhúzhatják, hogy jajj menjünk már, vagy csak nem tudsz vele értelmesen kommunikálni, mert zavarban van).

Én a második direkt megközelítést ajánlom. Mert az indirektnél is előbb utóbb direktbe kell váltanod (hisz nem maradhat felfedetlen a szándékod), akkor már sokkal jobb ha az jön le hogy te milyen magabiztos vagy, eleve ezért mentél oda. Mert a lányoknak amúgy is le fog esni, csak magad megnyugtatására jó az indirekt.

Nah egy kalappal:

22/F

2010. márc. 2. 15:46
 6/11 A kérdező kommentje:
ja igen, nem írtam, hány éves vagyok. 21 a lány meg 15. szóval már ebből is adódnak gondok, másik: kegyetlenül rosszarcú gyerek vagyok (a lányt ezt nem zavarja, de a barátnői mindig is fura arccal néznek rám).
2010. márc. 2. 15:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor újra kezdem. A 15:46-os válaszoló vagyok.

Nem számít a külső! Az számít mennyire vagy magabiztos, határozott, jófej. Ha nem úgy lépsz oda, hogy magadban azt gondolod, egy nyuszi vagyok, úgyse fog sikerülni, akkor sikered lesz.

Gondolj azokra amit mondtál: a lányt nem zavarja (persze mert tetszel neki, s ebben nem befolyásol a külsőd), sőt! Lépj úgy oda: én bejövök ennek a lánynak, és most teszem meg az első sikeres lépést ahhoz hogy megismerjem. A barátnői pedig kedvelni fognak, csak azért néznek furcsa szemmel, mert nem látják még mi fog kialakulni ebből a kapcsolatból!

Olyan hogy sikertelen nem létezik, minden csak a fejedben dől el. A kinézeted a fentebb elmondottakon semmit nem változtat, ugyanazt a stílust javaslom ;-)

Szép napot:

22/F

2010. márc. 2. 16:08
 8/11 A kérdező kommentje:
hát voltaképp a lánnyal szemben a magabiztosság az könnyű lenne. de a sok barátnője előtt... nehéz odamenni 8 lányhoz. :D
2010. márc. 2. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem elvárható .. én se várnám el, és sokan lehetünk még így vele .. ezért mondom hogy én neten kérdezném meg hogy másnap reggel mondjuk pincsik nélkül tudtok e talizni :)
2010. márc. 2. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
22/F .. telszámcsere ?:D (L)
2010. márc. 2. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!