Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna hogyha a barátnőtök így szórná a pénzét?

Figyelt kérdés

nem szólok bele mire költi elvégre ő dolgozik meg érte de mégis érdekelne a véleményetek.

állandóan ruhát jár vásárolni irdatlan mennyiség van neki ma kértem hogy számolja meg, mert lomtalanított ezt küldte fbn: ( tudni kell, hogy 80 valahány kilóról fogyott le kb 50-55 re 1,5 éve ennyi idő alatt sikerült ezt a mennyiséget felhalmoznia a régi cuccait kidobta...)

10 rövidnadrág

7 farmerkabát

23 nadrág

56 trikó

45 póló

34 pulcsi

21 hosszúújjú

5 bőrdzseki

5 télikabát

6 széldzseki

nem tudom hogy bershka zara stb helyeken milyen árak vannak de állandóan a nikeba jár megvenni az új airmaxeket amiről pl én is tudom hogy baromidrága és abból is jópárat felhalmozott, 10 fölött pontosan nem tudom mennyit... szerintem ez már betegség és értelmesebb dolgokba is ölhetné a pénzét, van valakinek tippje hogy hozhatnám ezt fel neki?

2015. jún. 25. 16:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, ha majd munkanélküli lesz, tud majd nyitni egy turkálót:))
2015. jún. 25. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok ruha,de nyilván büszke magára a fogyás miatt.Ha abbahyagyja oké, egyébként van ilyen szenvedélybetegség, vagy kompenzál belső ürességet amit így próbál kitölteni.
2015. jún. 26. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:
A szexi fehérneműk kimaradtak a felsorolásból. Ha arra költené, az nem zavarna, mi, te kis kujon? :-)
2015. jún. 26. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!