Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a világ legszemetebb nője?
2 éve van kapcsolatom, de a barátom lélegezni enm enged egyedül úgy fest, szakítás lesz. Van egy fiúismerősöm, neki meg a barátnője egy ideg, ha megtudja, hogy lányokkal találkozik.
10 perccel később értem haza, mert beszélgettem a sráccal. A barátom ma éjszakás, de azóta milliószor keresett, hogy hol vagyok, mert szerinte otthon kéne kukulnom egyedül, és nem beszél velem.
Holnap megbeszéltük, hogy nem megyek suliba munka után, mert a sráccal találkozom csak barátilag, nem akar egyikünk se semmit a másiktól, ő boldog kapcsolatban él, én meg majd elleszek magányosan.
Vasárnapra hívott engem, a barátomat, a barátnőjét és a kollégáit a városba beülni valahová, a barátom nemet mondott, és megmondta, hogy ha el merek menni, kihajít az utcára. (övé a lakás)
Tényleg igazi szemétláda vagyok?
Mi az h nincs hová?
Inkább élsz egy ilyen ember mellett akivel később majd már terrorrá fajuk a kapcsolat?
Nincs se szülő, se rokon , se barát?
Otthon, de a szüleim bántalmaztak, ezért el kellett mennem. Apukám többször is megfenyegetett, hogy megöl.
Dolgozom, de nem elég a keresetem egy albérletre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!