Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudok neki bocsátani valaha? L/22
Eleg faramuci helyzet: a baratod mutogatja a kepeidet a haverjainak, Te pedig kibeszeled a baratod itt idegenek elott.
Osszeillo par vagyok, mondhatni "zsak a foltjat"!
Kedves kérdező, te is tipikus nő vagy. Idejössz megkérdezni másokat arról, hogy mit gondolsz, vagy esetleg, hogy mit érzel, mind ezt a jövőben.
Mit lehet erre válaszolni szerinted ? Ugyan zseni vagyok, de ilyen kepésségeket nem birtoklok, de majd szólok ha elvégeztem a jedi képző tanfolyamot.
Nem tudom, hogy meg tudsz-e, de én rögtön szakítanék. Nem annyira érdekel, hogy más is meglátott meztelenül, de ez az elvekről szól.
25L
Ne bocsáss meg neki, nem érdemli meg. Miért vesztetek össze? Lehet, már akkor sem kellett volna visszafogadni.
Egyébként a meg tudok itt két szóba írandó, mert az tartozik össze, hogy megbocsát, és ha az ige és az igekötő között egy másik szó is van, itt a tudok, akkor három szóba kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!