Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal egy éve együtt vagyunk, fel éve együtt lakunk. Ha rákérdezek, hogy tervezi a jövőjét, velem vagy nélkülem, vegyünk e lakást, tervezzünk e jövőt. , a válasz mindig: nem tudja. Még nem tudja mit akar. Mit csináljak?
"De százszor átrágtuk már magunkat ezen. Elmondtam, mik a terveim. Mit szeretnék"
Helyesbítek! Te százszor elmondtad mit szeretnél ő meg százszor végig hümmögte.
Ha figyelnél rá akkor észre vennéd, hogy neki így jó. Ha szeretne valamit akkor pont úgy mondaná ahogy te. "Julcsikám én úgy feleségül vennélek mert a szívem majd ki ugrik ha meglátlak"
Helyette van a kényelmes veled az életem ezért veled vagyok.
Elérni??
Másikat elfogadni tudod. Ezt is elég nehéz megtanulni. Írányitani még nehezebb lenne.
Ha eddig a személyed nem volt elég nagy hatással akkor mire gondolsz mi segít egy péklapát?
Ha azt kérdezed szeretsz akkor arra mit mond?
Ha szeret akkor megvan az erő ahhoz, hogy ha akar akkor változni tudjon.
Pasi alapvetően szereti a nőt a tenyerén hordozni.
Van a fejében egy elképzelés ( szeretet nyelv) amiről azt gondolja, hogy ettől fogja érezni a másik, hogy én mennyire szeretem. Most arra kéne ráebreszteni, hogy a te biztonság érzetedhez, boldogságodhoz az kell, hogy komolyabban vegyen téged. Mivel szeret ezért szívesen fog változni ha számra érthető formában kommunikálod le.
17-es és 18-as voltam.
Ha megint mellé beszél, akkor tűzz ki egy bizonyos időpontot amit Te jónak gondolsz, mondjuk év végéig várod, hogy mondjon valamit, de ha addig is csak azt mondja, hogy még nem tudja, meg majd meglátjuk, akkor viszont szakíts vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!