Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője a kapcsolatunknak?
Sziasztok,
tanácsot akarok kérni, mert totál idióta vagyok azt hiszem.
Van egy srác, 2 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem és azt hiszem ő is engem.
Amikor megismertem volt barátnője, de régóta nem jöttek ki egymással, majd szakítottak és viszonylag hamar összejöttünk.
Megbeszéltük, hogy összeköltözünk és ez 1 hónapon belül esedékes is :)
Bennem mégis mozog az, hogy nagyon félek, hogy elveszítem. Visszamegy az exéhez, vagy nem tudom. Megőrít ez az érzés, de nyilván neki nem mondom, mert nem akarom tönkretenni a kapcsolatunkat a hülyeségekkel.
Szerintetek mihez kezdjek ezzel az érzéssel?
21/L 25/F
Melletted van, téged választott, tehát teljesen feleslegesek az aggodalmaid. Csak ártasz magadnak és kellemetlenséget okozol magadnak.
Foglalkozz a boldog jelenetetekkel és tervezzétek a jövőtöket.
Ha problémáitok van, azt beszéljétek meg.
Az, hogy van-e jövőtök, az csak rajtatok múlik, máson nem.
Én csak, nagyon félek, hogy elfogom veszíteni. Egyedül voltam már évek óta, mert véget ért egy komoly kapcsolatom és nem tudtam bízni senkiben. Most végre boldog vagyok, de félek egy kicsit a csalódástól.
Igyekszem legyőzni! Köszönöm a válaszokat!
Kérdező, képzeld el, milyen volt az én helyzetem..
Azért írom le, hátha jobban leszel tőle. :)
Az én párom 6 éve kapcsolatban volt, mikor megismertem, nem volt egy jó kapcsolat, inkább megszokottság miatt volt még meg, de 6 év az 6 év. Aztán beléptem a párom életébe, konkrétan úgy, hogyha az kiderül, hogy mi összejöttünk, akkor kirúgják a munkahelyéről. Ezt bővebben nem fejtem ki. És mégis engem választott, ott hagyta a 6 éves kapcsolatát.
Nagyon kemény munka volt, hogy jó kapcsolatunk legyen, én is úgy féltem, mint te, néha megnéztem a telefonját, hogy beszélnek-e stb..Aztán rájöttem, hogy felesleges, engem szeret. És már egy éve együtt vagyunk, szeretjük egymást. :) Kérdező, ne félj. Téged választott. :)
A jovot ti teremtitek. Az osszekoltozes biztato jovo.
Ne hallgass a foglaltra hajtottal ugy veszik el blabla szovegekre. Es ne is itt kerdezz! Mars bujj a parodhoz vagy kuldj neki szerelmes idezetet. :-).
De most azon túl, hogy benned van bizonytalanság, bármi jele annak, amitől félsz????
Nem írtál semmi ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!