Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom teljesen bekattant?
"Nagyon megbántottam"
Azért ez fontos lenne, hogy mivel.
Ne csodálkozz, gyerekes vagy, és picit hülye is.
Gondolkozz el azon, ha te dolgozol valamin napokat heteket, és lenne egy butuska barátod aki durcimurci miatt letörli, kíváncsi lennék téged hogyan is vágna szét az ideg.
Fogadjunk hogy az ex közös fotóit törölted, az ötösömet ráteszem.
De tudod mit, hiába voltál gonosz, mert az eredeti, nem kópiárol előhívott fotók meg vannak az exnél, és ha kell fog kapni ha kell akár hány évmúlva is a srác.
Ennyit rólad:DD
6+ *remélem Isten kegyetlenül megbüntet azért a szenvedésért, amit nekem okozol,
szerintem már büntet téged, azért vagy gonosz, és nyugi neked jobban fog fájni..
Ásd el magad, vetesd ki a méhed, a petefészked, mindened, ami alkalmassá tesz arra, hogy szaporodj, mert ilyen emberi hulladékok ne hozzanak világra utódokat!
Gyerekes vagy. Én simán kivágtalak volna az ablakon, vagy ahogy az egyik válaszoló írta, eltörtem volna a karod.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!