Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből veszem észre ha a barátnőmnek megjött?
Első kapcsolat mindkettőnknek,és ilyet még nem beszél meg velem. (pl.olyanra gondolok hogy hangulatingadozás meg ilyen egyéb látható jelek.)
A normális válaszokat előre is köszönöm!!
Hangulatingadozás bármikor lehet.
Nőként azt mondom, hogy onnan, hogy talán sűrűbben jár pisilni, több ideig van a wc-n akkor is, ha csak pisil és nem a nagy dolgát végzi, sok wc papír fogy el hirtelen, nézegeti magát alul, nadrágját ( át ázott-e ), ilyenek.
Minden lány másként éli meg. Nekem pl menszesz előtt van egy hisztisebb hetem. Nem konkrétan a földhöz verem a seggem hiszti hanem gyorsabban elfogy a türelmem, nehezebben nyugszok le ha felidegesítenek, ilyesmi. Menszesz alatt max annyi észrevehető, hogy kerülöm a szexet (érthető okokból), viszont bújós hangulatom van, meg nézzünk csöpögős filmeket meg ilyen marhaságok. De ezek nem annyira látványosak, hogy következtetni lehessen belőle. Amúgy majd ahogy halad a kapcsolatotok úgyis elmondja.
De tény, az egyik legbiztosabb jele, hogy pisilésnél több időt tölt a wc-n és esetleg utána kukát keres ha a wc-ben nincs kis kuka vagy nálatok van. (ciki nem ciki, mikor barátommal még csak jártunk az összeköltözés előtt jól becsomagolva zacskóba rejtve én hazavittem kidobni a használt betétem, mert nem akartam hozzájuk kidobni, hogy az anyukájának esetleg kellemetlen legyen vagy ilyesmi.)
Nálam pl nincs semmi jele, barátom is mondta, hogy nem vagyok hisztis, nem kívánom a csokit, meg semmi... Csak ugye nem szexelünk .
Néha van, hogy érzékenyebb vagyok, de azt nem rajta szoktam kitölteni, meg ez se minden hónapban.
Viselkedésbeli jegyek.....dekoncentráltság, ingerlékenység, sűrűbben kell WC-re menni, hasfájás,étvágytalanság
Külső jegyek....sápadtság, mozgás kontrakció lelassul, feszes mell és érzékeny mellbimbók, enyhe hasi puffadás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!