Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt fogadjam el, vagy mielőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt fogadjam el, vagy mielőbb szálljak ki akkor ebből a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
A párommal néhány hónapja vagyunk együtt. 10 év van köztünk. Én 24,ő 34 éves. Nagyon jól kijövünk egymással, abszolút nem látni azt a 10 évet. Hihetetlennek tartom még most is, hogy valaki iránt újra így érzek. Katonaságnál dolgozik, de most munkát szeretne váltani. El is kezdte az intézkedést, és pár napon belül meg is kapja a választ, h fel veszik-e az új munkahelyére. Viszont ma azt ecsetelte nekem, h kapott egy e-mailt a katonaságtól, h jövő év márciusától fél évre ki lehet menni dolgozni külföldre egy nagyon magas összegért és h nagyon fontolgatja, h ha nem veszik őt fel ide, akkor elvállalná azt a munkát. Nem szóltam rá semmit, hisz nem kérdezte a véleményemet, h én mit szólok hozzá, gondolom ő már eldöntötte akkor. Előtte nekem volt egy kapcsolatom és az exemnek ki kellett mennie külföldre 1 hónapra. Már az teljesen megváltoztatta őt (negatív irányba) és miután hazajött, pár hónapjára rá szét is mentünk a viselkedése miatt. És ez a fél év még hosszabb... Újra nem akarom ezt átélni, h elmegy akit szeretek, vágyódok utána, aztán mire haza jön egy egészen más embert kapok és fél év alatt meg tényleg akár mit is csinálhat kint... Sosem tudnám meg. Nem tudom, h így néhány hónap után mennyire van jogom ezen "felháborodni" és kérdőre vonni őt... Szerintetek? Hogyan kezdjek bele, h engem ez rendkívül idegesít? Ma miután ezt elmondta nagyon elment a kedvem, állcáztam és szerintem nem vette észre,de belül ezen rágódtam.
2015. jún. 18. 21:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mind rendkívül hasznos tényleg! :) Csak utólag nem nagyon szeretek témát felhozni, viszont abban igazatok van, h tudnia kell, h mi a véleményem erről, mert őszintén alig aludtam az éjjel, minden órában szinte fent voltam ez miatt, h ő csak így veszi a kapcsolatunkat, mert úgy érzem, h ő úgy van kettőnkkel, h jó így is meg úgy is, ahogy az egyik kommentáló írta is. Tenap este is mután haza értem és beszéltünk, alig írtam neki valamit. Nem a düh miatt, h "Ha te ilyen vagy akkor én is ilyen leszek" alapon, hanem mert annyira elvoltam keseredve. Nem tudom, h észre vette-e, h valami nem oké. Ma valahogy felhozom neki a témát. Tudom személyesen kellene, de nem tudom, h mikor találkozok vele legközelebb és félek, h addigra csak legyintek majd a dologra. Emlékezetem szerint 1 hét gondolkodási időt adott magának, h mi legyen ezzel a fél éves dologgal
2015. jún. 19. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!