Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez miatt megérdemlem a "hülye k. rva" jelzőt?
Beszélgettem egy fiú csoporttársammal ma és az exem barátja ezt meglátta,hogy elbeszélgettünk nevettünk nézett is oda nagyon. Ezt elmondta az exemnek (azon voltunk,hogy újrakezdjük)és ő ezt mondta rám,hoogy egy hülye k.urva vagyok és nem érdeklem már! Ez miatt tényleg megérdemlem ezt szerintetek?
Mikor teljes szívemből szeretem még mindig őt!
Én úgy vagyok ezzel a témával, hogy az eddigi bnőim azzal beszélgettek akivel csak akartak, akár kettesben is.. ha együtt nevetgéltek, annak örültem, mert azt jelenti hogy a bnőmnek jó kedve van. Bevallom volt hogy féltékeny voltam, de ilyenkor is vannak kultúrált eszközök, pl megemlítettem bnőmnek h láttam őket nevetgélni és rákérdeztem, hogy beava e, had legyen nekem is jobb kedvem, erre jókedvűen kifejtette a poén tárgyát.
Ez a tag nem ér annyit, hogy bármit is akarj tőle.. egy igazi barom..
#26 +1
És szálj már le a témáról, eltelt 4 hónap!
Az exed meg a barátja egy igazi idióta!
Az hogy láttak nevetve beszélni valaki mással, és ez lett a reakció az csak legfeljebb indok volt arra hogy ne kezdjétek újra.
nos én átértékelném az érzéseim a te helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!