Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a távkapcsolatnak?
sajna a távkapcsolatoknak nincs értelme...
eddig nekem is, és ismerőseimnek is volt legalább 1 ilyen az életébe, és sosem végződött jól...
habár még a heti 1 találka nem is annyira durva...
de persze akkor sem elég
hogyha a közeljövőben összeköltöznek vagy közelebb laknak egymáshoz van, másképp nincs... pl én 15 évesként semmi értelme se lenne, hogy távkapcsolatban vegyek részt
de mondjuk 2 20-on felülinek talán megéri
Hány km?
Van értelme, miért ne lehetne, hogy valakinek nem a szomszéd fiú/lány az ideális partner? Csak a távolság miatt kár lenne lemondani róla.
Viszont nehéz, az biztos. Nekem az a nehéz ebben, hogy jellemzően mindig akkor derül ki számomra, hogy baj van, valamit elrontottam, amikor épp távol vagyunk egymástól és nem tudok egyből odaszaladni, hogy személyesen tisztázzuk. Emailben, msn-en nem lehet normálisan megbeszélni sok mindent, kell a személyesen együttlét. Az pedig persze nem olyan könnyen kivitelezhető, ha távol vagyunk egymástól, mintha naponta találkozunk...
De ha ti hetente találkoztok akkor még egész jó a helyzet talán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!