Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem bókol stb, az azt jelenti, hogy nem tetszem neki annyira?
Lehet az én felfogásom rossz, de őszintén jól esne ha néha a párom bókolna nekem, vagy mondana 1-2 kedvességet, de ő valahogy soha sem mond, és ez baromi rosszul esik nekem.
fél éve vagyunk együtt, és bevallom kezd nagyon zavarni hogy ez idő alatt alig kaptam bókot.
És nem azért esne jól, mert imádom ha istenít, hanem mert így az önbizalmam kezd egyre lejjebb süllyedni, és szerintem egy kapcsolatnak csakis emelnie kéne a két fél magabiztosságát.
mit mondotok? :( vélemény? tanács? bármi?
Noss ő úgy áll hozzá, hogy egy párocska vagytok, valószínűleg elég általánossá, menetrend szerint működő kapcsolat lett.
Szóval azt is el tudom képzelni h kicsit unalmas vagy neki.
De a helyedben felhoznám a témát.
Elvileg egy jó kapcsolatban mindent meg lehet beszélni. Vagy nem...
én is ettől tartok, hogy megszokottá váltam neki.
mi speciel mindent megbeszélünk, de ez számomra kényes téma.. Nem akarom, hogy azt érezze arra vágyok, hogy minden percben rólam áradozzon.
így viszont mindig attól tartok hogy ő jön rá, hogy lehetne nálam jobb barátnője is
egyik eset sem túl jó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!