Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen bizonytalan vagyok. Szerintetek mit tegyek? (17/f) Fontos.
Van egy csaj, aki régen a barátom volt, volt egy buli és ott egész éjjel vele voltam és smároltam vele.Utána pár napig alig beszéltünk, mert rám se nézett, ha igen akkor elfordult egy pillanat alatt.. Azóta szeretem és többször beszélgettem erről a dologról és azóta már többször kevertünk.Járni nem akar senkivel.Amikor elvagyunk kettesbe, akkor azt mondja, hogy szeret.De sokszor azt mondja hogy nem érez semmit, de ha egy pár napig nem beszélünk, akkor meg hiányzok neki.Szerintetek csak magának hazudik vagy nekem?
Nagyon nem bírom már:(
nem hinném, hogy szégyell.azt se hinném hogy jobbat akar.
régebben azt is mondogatta, hogy azért nem akarja, mert ha szakitanánk elveszítene.
meg egy csomó jó csajjal járhatnék, de nem tudok..mert őt szeretem.
lehet hogy az idő mindent rendbe tenne?
én azon gondolkodtam, hogy megmondom neki, hogy adok elég időt gondolkodni és az a 2 választása lesz hogy járunk vagy elfelejtjük egymást..és akkor rájön hogy tényleg szeret és blabla
vagy más tippek?:/
utolsó komment író
írd le h mik a fejlemények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!