Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már dolgod nös/foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már dolgod nös/foglalt férfival? Mi lett a vége? Meddig voltatok együtt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Nekem volt... nem azért mert unatkoztam, és du.gni akartam, hanem mert szeretttem. Olyan vonzalom volt köztünk, hogy már az első pillanattól észrevette ezt amunkahelyen mindenki. Fél év után jöttünk össze, neki élettársa volt és gyereke. Egy ideig elviseltem a szerető szerepét, mert féltem attól, hogy esetleg nem engem választ és elveszíthetem. De két év után választás elé állítottam. Közöltem vele, h megértem ha nem akarja otthagyni a családját, nincs ezzel semmi gond, de akkor hagyjuk egymást, mert ez így nem jó. Engem választott... azóta összeházasodtunk és babát tervezünk:) 26/L
2010. febr. 28. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is volt dolgom nős férfivel (gyerekei is voltak)

1,5 évig "voltunk együtt". De mint kiderült, nem csak a felesége meg én voltunk neki, hanem még több nő... Aztán elegem lett belőle,elköltöztem haza a koleszból, iskolát váltottam és soha nem kerestem. Most nagyon boldog kapcsolatban élek :D

2010. márc. 3. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
Akinek más otthono levetett gatyapőce kell az nem igazi nő, jellemtelem ember.
2010. márc. 3. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
19%
nem,mert nem vagyok ribanc.
2010. márc. 4. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!