Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan pár, akik amiatt szakítottak, mert nem egyezett a jövőképük?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire gyakori ez a dolog. Például van egy pár, akik jól megvannak, létezik vonzalom is közöttük, viszont valamiben nem tudnak megegyezni a jövőt illetően, amiből aztán állandó feszültség adódik. Például a nő már házasságot/gyereket akar, vagy a férfi még nem akar megállapodni, nem akar még gyereket, esetleg karriert akar valamelyik fél még építeni, stb. Köszönöm előre is a válaszotokat.2015. jún. 12. 14:47
11/12 anonim válasza:
Bocsi az ekezetek hianya miatt, Angliabol irok. En most szakitottam az angol volegenyemmel, aki el akart venni felesegul, Tele van penzzel, mindent fizetett!!!! A lakberem, a kajam......de egy kikotese volt: SOHA nem akar gyereket. 34 eves no vagyok, nekem az ido most a legdragabb es nem 44 evesen akarok sirni, hogy nincs gyerekem!!! Nekem gyerek kell es nincs az a penz, Ami miatt ezt feladjam....
12/12 anonim válasza:
Meg AZ elozo vagyok, Angliabol. Csatlakozom a 4.hozzaszolashoz, Aki az exevel panziot vezetett. AZ en exem is tokeletesen meg volt elegedve azzal, hogy reggel folkel, dolgozik, este lefekszik, ez nekem szinten egyhangu volt. Csaladot, gyereket szerettem volna. A korkulonbseg ugyanannyi volt, mint a 4-nel, pontosan. En egy ev utan adtam fel, mert ugy gondolom, egy ilyen idos ferfinek muszaj tudnia, mit akar. Es o nem is akart tobbet. Sajnos itt a nonel felre kell tenni a romantikus szerelem illuziojat es kilepni a kapcsolatbol. A gyerektema nalunk "finoman" fel evig tartott, a valasz mindig hatarozott nem volt. Ez utan mondtam, finish. Folosleges tobb idot elpazarolni egy ferfira, max. Fel ev gondolkozasi idot kap...sok not ismerek, akik 8-10 evet vartak hogy a paruk majd megvaltozik es akar babat, hat nem tortent meg!!! Komolyan, EGY ESETBEN SEM. Azt tanacsolom a hasonlo problemaval kuzdo noknek, NE VARJANAK EVEKET. Egy felnott 30as 40es ferfinak tudnia kell, akar-e gyereket vagy sem? Ha Mar 3 eve tart a dolog es meg mindig nem a valasz, akkor muszaj csomagolni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!