Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek a lánnyal kapcsolatban? - 22/F
Van egy lány (20) akivel már ~2 hónapja beszélgetek, találkozgatok és nagyon jól érezzük egymást (korábban csak látásból ismertük egymást), csak akad egy kis bökkenő: a kiszemelt lánynak van barátja, több mint 3 éve.
Igazából magam sem tudom milyen a kapcsolatuk, mert nem ismerem a fiút (26).
Távkapcsolatban élnek, szinte csak hétvégenként találkoznak. A lány állítása szerint már csak megszokás a kapcsolat, de szereti és nem akarja elhagyni a fiút, merthogy gyengének érzi magát és ő a mindene. Nem nagyon akarom ezt elhinni, mert eközben velem nagyon jól érzi magát, látom rajta, hogy teljesen felszabadult és életerős. Folyton nevetünk és megvan a kellő szikra kettőnk közt, zavarba jön sokszor előttem, de nem volt semmi, se ha társaságban vagyunk - se ha kettesben. Elköszönésekkor is csak megöleljük egymást, puszit se adtunk még egymásnak. Eléggé megkedveltem, már-már bele is szerettem. Most, hogy vége az iskolának - én leérettségiztem ő neki még vissza van 1 év - mit csináljak? Várjak, vagy fogadjam el ezt a dolgot? Elcsépeltnek hangozhat, de érzem, hogy ő nem csak egy átlagos lány, akit bárhol-bármikor-bárkivel tudnék pótolni. Rengeteg apróságról jut eszembe és sok közös dolog is van bennünk.
Remélem valaki tud valami értelmes választ adni, aki esetleg jár(t) már hasonló "cipőben".
7: "mielőtt azt mondod, ez nem megcsalás: ez érzelmi megcsalás, ami talán még rosszabb is a puszta testiségnél."
Én ezt nem hiszem, nekem minden barátom fiú, és minddel ilyen jóban vagyok, és egyikből sem akarunk párkapcsolatot csinálni, fel sem merült ilyesmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!