Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiakadnátok és ezt tennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok és ezt tennétek, vagy én regáltam túúl?

Figyelt kérdés

Szóval csütörtökön lesz 1éve,hogy együtt vagyok a barátommal. Neki előttem félévvel volt egy barátnője,aki fiatalabb nálam egy évvel,és ismerem is,utáljuk egymást.

Ez a kapcsolat nekik csak 1hétig tartott,de barátom mesélte,hogy sokáig nem tudta elfelejteni. Az a bajom,hogy én erre a csajra nagyon félétkeny voltam egy jó ideig,pedig nem igen volt rá okom,vagy csak azt hittem...nem tudom. Barátom mondta nekem,hogy őt már nem érdekli és hogy csak barátok, már nem akar tőle semmit. Minden ismerőse közül,és msnről is törölte. Tegnap beléptem az egyik közösségi oldalra az ő nevében, és a csajtól kapott 1 levelet,amiről ő nem tudott,mert én olvastam el hamarabb és azonnal ki is töröltem. Annyi állt a levélben,hogy "ha legközelebb találkozunk köszönhetnél!" Aztán megnéztem az elküldött leveleket és még félévvel ezelőtt írt neki,hogy "mizu vele,meg h hogy van,és a pasikkal hogy áll." én ezen annyira felkaptam a vizet,hogy írtam neki 1sms-t. Az volt benne,hogy "erről az "xy" dologról,hogy levelet írtál neki elfelejtettél szólni. Vagy törlöd magad,vagy vége."

Az sms még mindig nem ment el neki. A másik az h a levelek között amiket ő küldött, szintén láttam egyet,amit egy csajnak küldött,hogy "nagyon sexyk a képeid"

Szerintetek én regáltam túl,vagy nem?

Amúgy tudta,hogy be fogok lépni a nevében az oldalra,azt mondta nyugodtan. Mondjuk amúgy se tudott volna tenni semmit,mert amíg ő éppen hazafele tart,addig én meghetem,tehát kitörölni nem igen tudott semmit.

Amúgy tudom,hogy szeret,nagyon sokmindent elviselt már nekem. Ebben nem is kételkedem.

De erre a csajra mindig féltékeny vagyok és voltam is.

Mit lehetne tenni ez ellen?

2010. febr. 28. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Jézus, én akkor akadnék ki, ha ilyen csajom lenne, aki nyomoz utánam, meg nem bízik bennem. Szállj kicsit magadba!
2010. febr. 28. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tegyél semmit. Az a "ha legközelebb találkozunk, köszönhetnél!" dolog nagyon árulkodó. 1-0 javadra :D
2010. febr. 28. 08:43
 3/10 A kérdező kommentje:

Azért azt tudni kell,hogy elég nagy az esélye,hogy buszon vagy utcán találkoznak,akaratlanul.nem direkt.

Meg amúgy a csaj kolis,szóval hétköznap lehetetlen is lenne.

Az elsőnek meg annyit,hogy: én azért nem mehetek soha sehova egyedül,mert fél,hogy megcsalnám.

Ő az én msn partnereimből kb. 50-60 embert törölt.

Akkor nem értem,hogy én ennyi miatt miért számítanék nyomozónak?

2010. febr. 28. 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Első vagyok, akkor meg a barátod se normális. Nem a középkorban élünk. Persze ha ez nektek így jó, akkor nem baj, de ez akkor se normális.
2010. febr. 28. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Ha velem ilyen előfordulna,kitenném a szűrét,vagy kitettem volna az első megmozdulásnál.Jól megszivatnám,mert az ilyen azt érdemli,majd akkor gondolkozik,ha elveszít.

Fiatal vagy gondolom,ne pazarold az idődet ilyen emberekre akik nem becsülnek meg,és másfelé kacsingatnak.nekem is volt olyan hogy fent volt társkeresőn amikor együtt laktunk.A vérnem válik vizzé sajnos.

Bocs.

(28 L)

2010. febr. 28. 08:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
még jó hogy nyomoz,férfiakban megbízni...whehehe
2010. febr. 28. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Hülyék vagytok mind.:D Nevetséges, komolyan!:D
2010. febr. 28. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Jézusom, az iwiw, a myvip és az msn egy kapcsolat alapja? Kész röhej ez a sztori :D Egy ilyen jelentéktelen hülyeséggel traktálni a barátod...
2010. febr. 28. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Ti mind a ketten szánalmasak vagytok...

F@sza lehet a kapcsolatotok, ha mind a ketten folyamatosan féltékenyek vagytok egymásra és nem bíztok meg egymásban...

Amúgy a "legközeelbb köszönhetnél" üzenet pont arra utal, hogy le se sz@rta a barátod a csajt, mikor találkoztak...

2010. febr. 28. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg ha valaki szeret valakit, akkor nem irogatja másnak h szexik a képei.. és pont..
2011. dec. 13. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!