Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm öngyilkos akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm öngyilkos akart lenni mert elakartam hagyni. MOST MIEZ?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már egy éve vagyunk együtt, ő 26 éves, én pedig 22.

Nemrég költöztünk össze, viszont ezzel elindultunk a lejtőn. Sorozatos vita, flegmázás, amit már megelégeltem.

No meg azt is, hogy egy fillérem sem marad magamra mert albérlet meg kaja, meg ide kell menni meg oda...

Tudni kell, hogy egyszer már megcsalt. Nagyon nehezen de szemet hunytam felette mert nagyon szerelmes voltam bele.

Tegnap láttam, hogy facebook-on feloldotta a tiltás alól az exét. Állítólag hogy visszavágjon nekem... Mire én szakítottam vele. Pakoltam összefelé a cuccaimat, mikor láttam, hogy a kis szobában egy késsel akarja elvágni a csuklóját, mert szerinte nem marad senkije ha én elmegyek, és nem lesz célja az életének.

Kiszedtem a kést a kezéből, neki meg is maradt a nyoma (nem vágott bele mélyen csak a bőrt).

Ekkor vágott szíven az utolsó mondata...

"Ha elhagysz én megölöm magam"...

Egy az, hogy a lelkiismeret miatt, másik pedig a sok rendőrségi ügy, talán még gyilkosnak állítanának be.

MIT TEHETNÉK? Kérlek segítsetek!

2015. jún. 8. 08:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Aki öngyilkossággal fenyegetőzik, az nem teszi meg. Aki megteszi, az nem fenyegetőzik előtte.
2015. jún. 8. 10:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg beteg a csaj és kezelésre szorul. Nem olvastam végig.

Én is voltam hasonlóan beteg, azzal a különbséggel, hogy eszem ágába nem jutott volna senkit megcsalni. (Amúgy is rettegtem az emberektől.) Én is emeltem kést a karomhoz (a csukló az semmi, ha hosszában hasítja fel a karját, na az a biztos halál). Én is fenyegetőztem, mondtam hasonlókat. Beteg voltam, nagyon beteg. De nem tettem volna meg, ahhoz gyáva voltam.

Családnak, szülőnek, bárkinek, akinek köze van a csajhoz, szólni kell, hogy mit tett majdnem. De neked is szakítanod kell vele. Meg kell tanulnia, hogy ezt nem használhatja fel eszközként. Nem leszel gyilkos, ha mégis megteszi. Ez az ő döntése. Nem zsarolhat ilyesmivel. Ezt meg kell értenie a szüleinek/ismerőseinek is (stb.), és szerintem meg is fogják érteni.

(Mondjuk nekem nincs, nem is volt, és soha nem is lesz egyetlen exem sem tiltva facebookon. Nem értem, miért tulajdonítanak az emberek ennek ekkora jelentőséget...)

2015. jún. 8. 10:15
 23/28 anonim ***** válasza:

Szólj a szüleinek.

Igazából a már hisztiből meg a megcsalásból látszik, hogy nagyon nincs rendben semmi a csajnál. Vagy a fejével van valami vagy a szülei szúrták el nagyon. Azt kell mondanom, hogy neki orvosi segítségre van szüksége.

Annyit megtehetsz, hogy megmondod neki, hogy reméled , hogy sikerül meg találnia meggyógyulniat, ha elmegy orvoshoz, és meg akar gyógyulni, és ebben szüksége lesz egy barátra akkor felhívhat, máskor nem.

Őszintén szólva ,ha te ezzel csajjal egy évig éltél , akkor neked is el kellene gondolkodnod azon, hogy miért tetted. Mert következőre is egy dilis (másképp ) fogsz kikapni.

2015. jún. 8. 14:32
 24/28 anonim ***** válasza:
Bevitetném a pszichiátriára. Az orvosának mesélje a szuicid vágyait, ne engem akarjon manipulálni vele. :(
2015. jún. 8. 16:48
 25/28 kolosszus22 ***** válasza:
Minél előbb hagyd el, a leírásod alapján ritka önző egy pi*sa aki 26 éves kora ellenére egy 16 éves csitri agyszintjén sincs! Csak a szája jár, nem fog öngyilkos lenni ne tojjál, ez csak szánalmas érzelmi zsarolás!
2015. jún. 8. 17:35
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen emberek. Sokkal jobban érzem magam a válaszaitok után!

Segítő kis közösség. Ha valakivel találkoznék fizetek egy sört :)

2015. jún. 9. 09:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Fejlemény?
2015. jún. 9. 11:15
 28/28 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy nem érdekel mit fog csinálni nekem ez így nem jó tovább.

Elkezdi csak figyelem felkeltés akart lenni.

Cigit el is nyomtam és pakoltam. Most külön vagyunk. Remélem nem keres többet.

Mondjuk a tévém még mindig az albiba van haza kéne hozni lassan :D

2015. jún. 9. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!