Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintét megválaszolná valaki? Adjatok tanácsot.20L
Kiderült, hogy a párom vonzalmat táplál az egyik lányismerőse iránt. Nagyon bevonzotta a csaj, hónapokig csinálta a dolgokat, viszont nem csalt meg. Szóval csak 'csorgatta a nyálát...'
Kérdeztem tőle, hogy ki az illető, mert láttam őket csevegni? Azt mondta, csak egy ismerőse. Nem tudja, hogy tudom a részleteket. Játszottam a 'hülyét', mintha semmiről sem tudnék...
Mondtam neki, hogy remélem is, mert különben bajok lesznek... Azt mondta, hogy persze, csak egy ismerősöm és csupán váltottunk pár szót.
DE! Mennyi az esélye, hogy tényleg letesz róla? Hogy észbe kap és befejezi teljesen?
Ha vonzódik hozzá, akkor mennyi idő lehet, míg teljesen elfelejti a csajt? Mert az a cél, feltéve ha folytatni akarja a párkapcsolatot.
Nekem úgy tűnik elég megbocsátóan állsz hozzá. Ez nem baj, sőt. Viszont passzívan sem lehet végignézni ahogy hullik szét a dolog. Emiatt magadat őrlöd, közben meg nem tudni, hogy ő mennyire érez bűntudatot amiatt, ahogy veled bánik. Ha válaszút elé állítod, félő hogy az új felé fog húzni, ha pedig kivársz, akkor végig kell nézni ezt a megalázó dolgot.
Talán valamiért úgy érzi régebb óta, hogy nincs meg közöttetek az, ami neki elég lenne.
Most biztos hülyén fog hangzani, de az is megoldás lehet, ha beiktattok olyan nem szokványos közös programokat, ahol tudtok sokat beszélgetni, és akkor kiderülne hogy mi van. Ha ettől húzódik, nincs kedve hozzá, az is intő jel lehet. Gondolok itt esti sétákra új helyeken, vagy kisebb kirándulásra, a lényeg hogy legyen kommunikáció, és meg lehessen figyelni a reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!