Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazából nem is kérdés, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából nem is kérdés, csak úgy kiönteném a lelkem!?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek már lassan 3 éve, ebből 1 éve intenzíven együtt is élünk, és.. hát, vannak gondok. Olyan fél éve laktunk már együtt amikor az első nagyobb nézeteltérések felmerültek. Sok kicsi sokra megy, és kezdem úgy érezni hogy lassan betelik a pohár. A legnagyobb gondom, hogy borzasztó makacs, és önfejű tud lenni, emelett folyton viharban áll a báttyámmal és menyasszonyával ami engem nagyon zavar hisz ők a családom. Emelett simán a szemembe mondja hogy nem, ha valamire megkérem (nem kell az nagy dolog legyen) és ilyenkor elgondolkozom, hogy ha már most így kerek perec elutasító dolgokban, akkor mi lesz ezután... Nem vagyunk jegyesek, de abban a korban vagyunk mindketten, hogy ha komolyan gondoljuk akkor lassan ideje lenne (Én majdnem 25, ő majdnem 29) De én egyre inkább azt érzem hogy nem látom vele a boldog jövőt.

Ezen kívül ott van még, hogy pár hónapja új munkahelyem lett, ahol megismerkedtem valakivel akivel eleinte csak nagyon jól kijöttünk de az utóbbi időben kezdem azt érezni hogy kettős jelentése van annak amiket mondd és amiket tesz körülöttem. Meg eleve a viselkedése nagyon megnyerő, hiába nem a legjobb pasi akivel valaha találkoztam, mégis, valami nagyon vonz benne.

Félre ne értsetek, nem csaltam meg a párom és nem is áll szándékomban. Sosem merült fel kettőnk között semmi olyasmi, mégcsak kettesben sem voltunk soha.

És nem is miatta alakultak ki bennem a párom iránti "ellenérzések" - amint mondtam, azokkal már jóval korábban tisztában voltam, a kolegám csak talán segített ráébreszteni, hogy mi az, ami nekem nagyon fontos lenne egy férfiban, és az a páromból teljesen hiányzik.

Amint fentebb is írtam, nem is tudom mi itt a kérdésem. Talán az, hogy tapasztalatotok szerint érdemes olyan emberrel lennem akivel nem látom a jövőm? Biztos vagyok benne hogy megváltozni nem fog. Ha eddig nem fogadta el a családom, ezután se fogja. Márpedig a családom nekem mindennél fontosabb. Őket nem lehet lecserélni, ők olyanok, amilyenek...

Köszi, hogy elolvastál, ha esetleg tanácsod is van, akkor duplán köszi..

2015. jún. 5. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsom az,hogy ne pazarold az idődet olyan emberre,aki mellett boldogtalan vagy!Az meg,hogy valaki vonz,igazából nem releváns dolog most,a fontosabb,hogy ne élj olyan kapcsolatban,ami megalkuváson alapul.Aztán ha lezárod majd,amit le kell,utána gondolkodhatsz azon,miért is érdekel az a másik illető,vagy ennek van-e jelentősége az életedben.
2015. jún. 5. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Eddig akivel beszéltem erről szintén ugyanezt mondta. És én is erre hajlok teljesen, csak ugye nehéz...
2015. jún. 5. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolat a kompromisszumon és a megalkuváson alapul..
2015. jún. 5. 23:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Épp az az ami az ő részéről hiányzik :/
2015. jún. 5. 23:26
 5/7 anonim válasza:
Szerintem nem kéne olyan emberrel együtt élned aki mellett nem vagy boldog.Ha a munkatársad iránt csak hirtelen fellángolást érzel,akkor is felnyitotta a szemed.Az hogy a családodat tartod a fontosabbnak az teljesen természetes.Azt tanácsolnám,hogy gondold át,hogy tényleg szeretnél-e ilyen párkapcsolatba élni.Több tanácsot nem tudok adni az én kis éretlen fejemmel:)
2015. jún. 15. 18:12
 6/7 anonim válasza:
ouhh :/
2015. aug. 13. 12:28
 7/7 anonim válasza:
Lehet hogy nincs is semmi baja a csaladoddal...lehet csak siman a mindennapok stressze az ami otthon kijon rajta...sot lehet hogy meg onmaganak sem tetszik amit lat, csak egyszeruen fel bevallani, hogy egyre melyebben elsujjed on-on ketsegbeesesebe amiatt, hogy probal tulelni a nagybetus eletben... Talan ha megbeszelned vele...ha szembesitened azzol, hogy baj van... Persze ha te mar mas fele kacsintgatsz...akkor igazan nem is volt mirol beszelni vele talan...(vagy epp azert vele nem is probaltad megbeszelni a dolgot, mert az uj iranti vagy erosebb, izgalmasabb...a regi mar olyan uncsi es megszokott...)
2015. aug. 13. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!