Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok Taylor Lautnerrel?
Ehh ez a Twilight mánia... Nem gondoljátok h ez már gyerekes???
Kül csak hogy tudjátok az kép amire veritek a nyálatok az enyhén photoshoppolt. Hogy mire is gondolok itt van meglehet nézni
Jah és ha nem értitek akk csak annyit h az a felsőtest nem az övé még ahhoz is dublőr kellett neki.
Miért, ez a veszély fenyeget?
Amúgy nem tudom, mert nem ismerem, és nekem nem elég az, ha egy pasi szépen tud mosolyogni, az max egy tánchoz elég, de ahhoz, hogy járjak valakivel beszélgetnünk is tudnunk kell egymással...
Annyira nem értem az ilyen lányokat akik külföldi szinészekbe meg énekesekbe meg mittudomén kibe szerelmesek.
Igazán rájöhetnétek hogy a világon semmi értelme ennek.Azok az emberek a média termékei és ti ezt nem veszitek észre.
Szerintem rohadr szánalas.Inkább találjatok egy igazi fiut a környezetetekből akivel tényleg lehet kapcsolatotok.
17/L
http://www.youtube.com/watch?v=R-ILdicPQ7k
azt mondod, 'még ahhoz is dublőr kellett neki'...meg még mihez is???
Hasonlítsd már össze 1 kicsit a videóban látotatt a plakáton láthatóval :D Ennyire nem lehetsz van!:D
Robi19xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!