Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok Taylor Lautnerrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok Taylor Lautnerrel?

Figyelt kérdés
és ha igen akkor miért?
2010. febr. 27. 13:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem. mert olyan feje van mint egy egérnek.
2010. febr. 27. 13:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Ja, kocsmázni.
2010. febr. 27. 13:15
 3/14 Robi19xD ***** válasza:

Ehh ez a Twilight mánia... Nem gondoljátok h ez már gyerekes???

Kül csak hogy tudjátok az kép amire veritek a nyálatok az enyhén photoshoppolt. Hogy mire is gondolok itt van meglehet nézni

[link]

Jah és ha nem értitek akk csak annyit h az a felsőtest nem az övé még ahhoz is dublőr kellett neki.

2010. febr. 27. 13:17
 4/14 anonim ***** válasza:
hahhh de egy nagy szívás ez a kép!!!!!Tudtam én, hogy valami nem "Kosher" rajta, dehát a hugomnak nem lehet semmit sem bemagyarázni.Most legalább röhög a májam!!!! :)
2010. febr. 27. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:

csak hogy eloszlassak minden tévhitet

[link]

2010. febr. 27. 13:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Jarnek en vele mindenhova, csak fizessen... amugy nem
2010. febr. 27. 13:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Miért, ez a veszély fenyeget?

Amúgy nem tudom, mert nem ismerem, és nekem nem elég az, ha egy pasi szépen tud mosolyogni, az max egy tánchoz elég, de ahhoz, hogy járjak valakivel beszélgetnünk is tudnunk kell egymással...

2010. febr. 27. 14:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Annyira nem értem az ilyen lányokat akik külföldi szinészekbe meg énekesekbe meg mittudomén kibe szerelmesek.

Igazán rájöhetnétek hogy a világon semmi értelme ennek.Azok az emberek a média termékei és ti ezt nem veszitek észre.

Szerintem rohadr szánalas.Inkább találjatok egy igazi fiut a környezetetekből akivel tényleg lehet kapcsolatotok.

17/L

2010. febr. 27. 14:37
 9/14 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=R-ILdicPQ7k

azt mondod, 'még ahhoz is dublőr kellett neki'...meg még mihez is???

2010. febr. 27. 14:53
 10/14 Robi19xD ***** válasza:

Hasonlítsd már össze 1 kicsit a videóban látotatt a plakáton láthatóval :D Ennyire nem lehetsz van!:D

Robi19xD

2010. febr. 27. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!