Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a kiszemeltetekről kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kiszemeltetekről kiderülne, hogy néha meglátogatott egy-egy prostit, mit gondolnátok róla?

Figyelt kérdés
Értékelnétek, hogy őszinte volt, és elmondta ? Megszakítanátok vele a kapcsolatot ? Vagy nem is érdekelne ?

2015. jún. 3. 21:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
48%

Mivel jobb az egy ejszakas kaland, a hivatasosnal????

Nem igazan ertem, mindketto ribii, de lagalabb a prosti fel is valalja, es talan meg kevesebbe is kerul a ferfinak.

Alszentek vagytok nagyon.

2015. jún. 4. 00:55
 12/44 anonim ***** válasza:
Letennék róla. Nálam ez nem fér bele. Nem hiszem, hogy emiatt álszent lennék. Egyéjszakásaim meg nem voltak soha. Nem tudom miért háborodik fel sok pasi azon amikor egy nőnél kizáró ok a prostizás, mindenkinek másak az igényei azt meg had döntse már el mindenki kivel akar kezdeni és kivel nem.
2015. jún. 4. 08:59
 13/44 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk életében egyszer lett volna ilyen, tizenéves korában, azt megérteném és nem sokat változtatna a róla alkotott véleményemen. Ennél több nálam már nem fér bele, mert eleve nem hiszem, hogy lehetne jövője a kapcsolatunknak, ha ennyire különbözik a szexhez való hozzáállásunk. Egy baráti kapcsolatot nem befolyásolna, de egy párkapcsolatot mindenképp.
2015. jún. 4. 11:04
 14/44 anonim ***** válasza:
Még hozzátenném, hogy nálam a rendszeres egy éjszakás kalandokba keveredés is szinte ugyanolyan. Pár kilengés fiatal korban belefér, de több nem.
2015. jún. 4. 11:07
 15/44 A kérdező kommentje:

Én is mondtam neki, hogy egy éjszakás kalandot könnyebben el tudtam volna fogadni! De azt mondta, hogy szerinte ugyan az, és azt azért nem akart, mert utólag rákiabálhatták volna, a prostikról meg azt mondta senki nem tud! Csak nekem mondta el

(máskülönben húszon évesek vagyunk)

2015. jún. 4. 14:00
 16/44 anonim ***** válasza:

Kerdezo.

Kifejtened mert jobb a lelkednek az egyejszakas kaland?

2015. jún. 4. 14:27
 17/44 anonim ***** válasza:
0%

Az itt felmerült válaszok miatt ostoba hülye aki egy ilyen titkot elmond akárkinek is... főleg nőknek.

Őszinteség, bizalom napi szinten oké, de nem kell mindent kifecsegni "szerelemből"... Már többször megbántam nagyon ezt. A múltbéli fekete foltok elhallgatása egyáltalán nem hazugság.

Ja de el kell, mert értékelik az őszinteséget, persze álomországban igen :D ez kb egy autóbomba, ami bármikor robbanhat. Nagyon kell vigyázni mit és hogyan mondod ki.

2015. jún. 4. 16:25
 18/44 anonim ***** válasza:

Teljessen igazad van utolso.

Valamint a mult nem is igazan tartozik a jelenlegi tarsra, ha akkor meg nem voltak egyutt.

2015. jún. 4. 16:26
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom akkor a 2 utolsó válaszót se érdekelnébha barátnőjükről kiderüle, hogy prosti volt.

Igen kell az őszinteség, ha pedig nem tetszik, hogy a múltbeli tetteknek a jelenben is hatása van lehet keresni másik világot ahol nincs felelősség. Prostizni persze el mert menni, felvállalni már nem megy?

2015. jún. 4. 19:04
 20/44 anonim ***** válasza:

19-es.

Mar ne haragudj, de egy napon emliteni, hogy valaki parszor felkeres egy prostit, vagy maga prosti az azert nem normalis dolog.

Alapba hivatasosnal 100% hogy vedekezes van gumival, de ez mar az egyejszakas kalandokrol nem igazan mondhato el, sot, tehat jobban aggodnek a kalandok miatt, mint par prostis ora miatt.

2015. jún. 5. 00:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!