Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a Feromon Parfümökről?

Figyelt kérdés
Beválik???Télleg olyan jó mint ahogy hirdetik???Hol tudok viszonylag olcsó hozzá jutni gyorsan???etesleg aki már használt észre vett valami változást??:) F
2010. febr. 27. 01:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az embernek nem működik az az érzékszerve, amivel feromonokat érzékelhetne. Emiatt gondolom én, hogy semmi értelme. De ha lepkeferomont fújsz magadra, jönnek majd a fiúlepkék :)
2010. febr. 27. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy mindenkinek tetszett az illata, de senki sem erőszakolt meg se a buszuon se sehol... :D Nem hiszem, hogy annyira "gerjesztő" lenne, inkább csak jó az illata. :D
2010. febr. 27. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Én komolyan abban a hitben éltem, hogy csak nőknek gyártanak feromonos parfümöt. Én is vettem egyszer, de kb egyszer fújtam magamra, hogy én megszagoljam, más nem érezte, így nem tudok róla nyilatkozni, de mostmár akkor előkeresem :D
2010. márc. 13. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Parfüm c. filmet :D a vége a legjobb :D Szerencsére a valódi feromonos parfümök nem lesznek ilyen hatással az emberekre.
2010. márc. 13. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyik fiú ismerősöm fehér diesel-t használ..én megbolondulok tőle,főleg,ha mellettem van.
2010. márc. 13. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is fehér Diesel-t használok, és nagyon sok barátnőm imádja az illatát. Viszont szerintem, a parfüm nem ad plusz vonzódást a feromonok miatt, csak aki használja és hisz benne, az bátrabbnak érzi magát (placebo hatás). Ez olyan, mint amikor a kedvenc ruháidban vagy a legjobb barátaiddal, és kicsit/nagyon piásan, ilyenkor nemigazán számít az, h besülsz, mert az elutasítástól rettegnek a férfiak, ezért nem próbálják felszedni a csajokat, de lehet, h menne feromonos parfüm nélkül is, de azzal pátrabbak. Megjött már a parfümöd? Van változás?
2010. ápr. 24. 11:05
 17/17 A kérdező kommentje:
úgy döntöttem hogy nem rendelem meg...azóta keresgéltem és sok helyen írják ugyan azt amit itt:S:S...köszi a válaszokat azért:)
2010. ápr. 25. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!