Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel mostanában a lány, akit szeretek, tűrhetetlen dolgokat művel, folyamatosan kiosztom. Baj?
Figyelt kérdés
Gyakran sír, de le van magasról fosva az egész. Sérteget, azt hiszi, hogy valami hercegnő, vagy királynő, vagy mit tudom én. Én meg kiosztogatom rendesen. Szeretem, de idióta módon viselkedik, és én ezt nem fogom tűrni.2010. febr. 27. 00:03
11/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy szeretem, és ilyenkor lelkiismeretfurdalásom van, hogy megbántottam...
2010. febr. 27. 17:06
12/12 anonim válasza:
Megértem,de nem tudom felfogni h mi lejhet az oka annak,hogy így megváltozott... föleg,hogy odaado és kedves volt mindig. Nagyon sok párkapcsolatban történnek ilyen változások,és nem tudom soha mire vélni öket...
Megértem h rossz érzés ez mert szereted,de saját magad sem hagyhatod eltaposni más által... néha az embernek önzönek kell lennie és magára is gondolnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!