Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy a partneredet a higiéniás szokásai miatt dobtad ki? (pl. büdös száj, lábszag, kevés fürdés/hajmosás, stb)
Egyszer összejöttem egy szörnyű sráccal, akiről pár nap alatt kiderült, hogy nem szeret fogat mosni, kb. hetente kétszer fürdik, és kapcsolatunk alatt egyszer sem mosta meg a haját. Három hétig tartott... utólag csodálkozok rajta, hogy jöhettem vele össze egyáltalán. Nagyon undorító volt :S
(Az elején nem tűnt fel, azt hittem, csak nem volt ideje letusolni --pedig a lehetőségei adottak voltak. Természetesen én naponta fürdök 2x fogat mosok meg minden, szóval nagyon is érezhető volt a különbség... :/)
Ti veletek előfordult, hogy ilyen emberrel hozott össze a sors, akinek az ilyesféle "szokásait" nem bírtátok ki?
Szerintetek hogy lehet ennyire igénytelen egy ember??
Kort és nemet is légyszi, meg hogy meddig tartott a dolog.
Jaj, de bolondok vagytok... bezzeg ha a helyemben lettetek volna, nem szórakoznátok ilyen jól xD
Egyébként max a yeti unokaöccse, de sosem lehet tudni... komolyan, ilyen iszonyú emberrel még nem találkoztam...
"Két nap után kopik.A szagok ellen van dezodor.Te vagy kicsit kényes."
jesszus:O még h ő a kényes az a pasi télleg gusztustalan volt csoda h 3 hétig birtad:D de am. télleg mondani kellett volna neki h fürödjéé máá megXD
"A p.na is büdös,mégis jó!Vagy az nem gond?" -- hát, ha a tied (vagy a barátnődé) büdös, akkor csak sajnálni tudlak... fürödj gyakrabban, vagy menj orvoshoz...
Először még célozgattam rá (pl. reggel: megyek fogat mosni, te nem jössz? - áá, én nem szoktam) meg hasonlók. Nem sokat értem el vele :( Szerettem, de ennek előbb-utóbb nem lett volna jó vége.(Ki tudja, milyen fertőzéseket kaphattam volna tőle...) És ha ennyi idősen (Ő most 27) ilyen igénytelen, én már nem tudom megnevelni, szerintem ilyen is marad :( Sajnálom a köv. barátnőit, hacsak nem ők is olyanok, mint a srác... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!