Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki nekem amolyan az "igazinak" felel meg. Már folyamatosan bánt, megaláz, kínoz, adja az övön aluli ütéseket (verbálisan/írásban). Mit tegyek?
hasonló helyzetbe kerültem csak én lány vagyok és a pasi ilyen .. nagyon csúnyán tud viselkedni velem, ugyanakkor meg néha kedveskedni próbál de ez általában nem tart sokáig. amugy ő a volt barátom. folyamatosan belémköt, piszkál és megaláz a szavaival mégis mindig én vagyok az aki bocsánatotkér ill. békülni próbál és ez nagyon rosszul esik főleg h mi anno együtt voltunk .. sajnos mindig visszamegyek ha épp úgy tartja a kedve h érdeklem, de kezdem belátni h ez nem jó így ...
szerintem te is hagyd! tudom h nagyon nehéz deegyáltalán nem érdemel meg !! keress olyat akit tudsz szeretni és viszont szeret téged :)
Te valamivéle mazochizmusban szenvedsz? :)
Én nem tudom magamról elképzelni hogy ragaszkodjak olyan valakihez aki folyamatosan sanyargat. De hát nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!