Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52 éves koromra sajnos már nem tudok nemi életet élni. A párom jóval fiatalabb nálam. Ilyenkor mit tegyek, hogy jól érezze magát és megmaradjon a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Próbáltam minden módszert, dokinál is voltam de a helyzet egyre rosszabb. A párom meg élvezné a szexet. Nagyon rossz érzés számomra. Nem akarom elveszíteni. Mit javasoltok, hogy megmaradjon a kapcsolatunk? Én bármiben benne vagyok.2015. máj. 30. 21:35
11/20 anonim válasza:
Tényleg azt hiszed, hogy ahogy te látod a világot csak az az igazi és aki máshogy gondolkodik, az biztosan hazudik ? Elég beszűkült a gondolkodásmódod...Minden ember már. Máshogy gondolkodunk, máshogy érzünk. Miért olyan baromi meglepő, hogy MÁS (vagyis nem te) máshogy gondolkodik, ergo egy nyitott kapcsolatban is képes a szeretetre? Úgy csinálsz, mintha arról próbálnálak meggyőzni, hogy de hidd el, hogy TE is képes lennél szeretni nyitott kapcsolatban. De én nem ezt mondom...hanem, hogy én. De nekem 8. én itt lezártam.
12/20 anonim válasza:
A kamuzásodra meg nem vagyok kíváncsi. Már említettem: engem nem tudsz becsapni, magadat, meg mást lehet.
15/20 anonim válasza:
Van férfiak számára készített felcsatolható műpénisz.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. 38 éves a párom.
2015. máj. 31. 14:36
17/20 anonim válasza:
16 Akkor az nem jóval fiatalabb, mert habitusban egy 38 éves nő, az kb. egy 55-60-as pasinak felel meg.
18/20 anonim válasza:
"Akkor az nem jóval fiatalabb, mert habitusban egy 38 éves nő, az kb. egy 55-60-as pasinak felel meg." MI VAN?? Jól vagy?? Talán feléd. De amúgy elég nagy h#lyeség amit írsz.
19/20 anonim válasza:
38 éves? Az nem sokkal fiatalabb, én azt hittem valami 20-on éves lánykáról van szó :)
20/20 anonim válasza:
Egy fiatal hölgy ismerősöm mondta: nincs impotens férfi, csak ügyetlen nő.
(És ez valószínűleg igaz is, hacsak nincs fizikai elváltozás az alkoholtól, cigarettától, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!