Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm folyton kifogással jön?
az bizony egy aktív korban lévő nőnél több mint gyanús
egy egészséges libidóval egészséges kapcsolatban minimum hetente 2 szex
szerintem szeretője van vagy alkalmi partnerei és félrekefél
Nem biztos, hogy az 1-nek igaza van.
Egészen más okok is lehetnek.
Nem írtad, hogy ez az állapot mióta tart, előtte rendben volt-e a dolog köztetek.
Ezeket jó lenne tudni.
Nem ártana beszélnetek erről komolyabban... ő tökéletes akar lenni minden alkalommal, cikinek érzi ha kicsit is szőrös, borostás bármije... de ha tudná hogy neked ez valóban nem gond, vagy hogy jobban szereted ha szőrös, akkor nem lenne ennyi gondja vele. Neked akar megfelelni, nem magának.
És hát elég gáz ez a szőrtelenítés dolog és sok pasi nem is érti meg, én is leborotválom és fél nap után már tüsi, ha nem az intim rész akkor a lábam, vagy épp a combom, annyi baj van ezzel, szinte egyfolytában csak borotválkozni kéne ahhoz hogy mindig minden tökéletesen szőrtelen legyen. :(
Még, ha félre is kefélne akkor sem hiszem, hogy visszautasítana téged. Ha nagy a libidója akkor nem csak a szeretőivel csinálná.
Szerintem egyszerűen nem kíván téged ám te miért nem téped le róla a bugyit inkább minthogy kérdezgesd?
#1-es vagyok és tapasztalatból beszélek
egyik volt páromnál 2 hónapig csűrtem csavartam a dolgokat,hogy oda kerüljön a sor,mert nagyon nem akart belemenni , nagyon nem is kívántuk egymást, nem sokkal később szakítottunk is , ismerősei mondták el végül,hogy volt neki már a kapcsolatunk alatt is valakije
tulajdonképpen én soha nem szerettem csak próbáltam ő meg folyton félrekefélt kb ennyi a sztori
csak ebből indulok ki
Nem lehet, hogy elégedetlen a testével?
De szerintem ezt beszéljétek meg mindenképp és biztosítsd arról, hogy téged az ilyen dolgok nem zavarnak 3 év után, az sokkal inkább, hogy kifogásokkal jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!