Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna az, ha a párod veszélyes állatokat tartana otthon?
Nem zavarna.
Tudom árdekessen hangzik egy lánytól, de néha nekem is tetszenek az ilyen állatok. Ha Felelősségteljesen tartja őket részemről teljesen rendben van.
hát a pókot utlálom. skorpió határeset. a kígyót szeretném. azokhoz nyugodtan hozzáérek vagy bármi.
amúgy tőlem bármit, akár tiranoszauruszt is tarthat, amíg tőlem biztonságban elzárva van, addig nem zavar semmi. csak azt ne feltétlen akarja hogy én is szeressem az állatját, főleg ha mondjuk az egy pók.
talán azért szoktam így hozzá ilyenekhez, mert a legjobb barátnőm kiskorunktól állatbolond. arra is rávett hogy békákat fogdossunk a mocsárban, siklókat a vízben, egy óriás zöld lombszöcske egyszer megharapott miatta XD volt hogy pár napig egy egerészölyvet tartott otthon, van egy csomó madara és egy ocsmány nagy szőrös pókja is már évek óta. na az az egyetlen amihez nem érek hozzá és soha nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!