Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit nagyon szeretekmég csak sajnos nem engedik meg neki megprobáltuk titokban de kiderült de nem vagyok biztos abban hogy járna-e még velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 01:54
1/3 anonim válasza:
Ha igazán szeretitek egymást és a lány is így gondolja akkor nincs baj, mert vissza fog menni hozzád(én legalábbis mindenképp így tennék. A szerelem nem ismer határokat s ha ténleg igazi az érzés akkor a szülők is elfogják ismerni. Hány évesek vagytok?
2/3 A kérdező kommentje:
hát én 15 ő meg 14
2008. aug. 31. 14:17
3/3 anonim válasza:
A szülei valószínűleg azért nem engedik mert még nagyon fiatalok vagytok.Ha most nem is engedik később lehet, hogy fogják, addig meg az a dolgod, hogy légy mindig kedves és figyelmes stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!